Review Van De Nieuwe Features Van De IPhone 6S

Review Van De Nieuwe Features Van De IPhone 6S
Review Van De Nieuwe Features Van De IPhone 6S

Video: Review Van De Nieuwe Features Van De IPhone 6S

Video: Review Van De Nieuwe Features Van De IPhone 6S
Video: iOS 15 on iPhone 6S - Not what you'd think.. 2024, Mei
Anonim

Bij de presentatie van de iPhone 6S presenteerde Apple een overzicht van de nieuwe smartphone, waarbij hij inging op de nieuwe kenmerken en het uiterlijk van de gadget.

iphone 6s recensie
iphone 6s recensie

Apple presenteerde op 9 september 2015 het nieuwe iPhone 6S-model en verraste gebruikers van Apple-producten met een nieuwe tint in de collectie. De iPhone zal nu verkrijgbaar zijn in roségoud of roségoud. De rest van de veranderingen en toevoegingen hebben betrekking op de interne kenmerken van de iPhone 6S.

Voor het 4,7-inch display werd stevig Ion-X-beschermglas gebruikt. Een belangrijke innovatie is de 3D Touch-functie, waarmee je nieuwe gebaren kunt toepassen om het toestel te bedienen. Druksensoren zijn ingebouwd in de achtergrondverlichting voor nauwkeurigere aanrakingsdetectie.

image
image

Nu kan iPhone 6S 3 soorten persen waarnemen en op elk ervan reageren, afhankelijk van de opgeroepen applicaties. Dit is mogelijk dankzij de nieuwe vibratietechnologie die eerder werd gebruikt in de nieuwste versies van de MacBook.

Met één keer hard drukken zet je de radio aan via het Muziek-icoon of open je een e-mail, en krijg je snel toegang tot de contacten van de eigenaar van de telefoon. Maak de aanraking los en de letter krult op. Voor Dropbox opent 3D Touch recente bestanden en voor Instagram kun je een voorbeeld bekijken, naar de activiteitenbalk gaan of een foto maken. Bovendien is deze technologie ook van toepassing op games en foto's, die nu met geluid kunnen worden gemaakt (Live Photo).

image
image

De iPhone 6S is voorzien van een verbeterde 64-bit dual-core Apple A9-processor, tot 70% sneller dan de vorige A8. De A9-chip versnelt tot 90% GPU-versnelling en ontgrendelt een ongelooflijke ervaring voor gamers en mobiele game-ontwikkelaars. Daarnaast is de M9 motion coprocessor in de processor verwerkt. Daarom kunt u de Siri-assistent op elk moment bellen.

De smartphone heeft een 12-megapixel iSight-camera aan de achterkant met optische zoom, die 4K-video vastlegt en een 5-megapixel FaceTime HD-camera aan de voorkant. Autofocus instellingen zijn aanzienlijk verbeterd en ruis is uitgewerkt. Het scherm wordt een flitser bij gebruik van de camera aan de voorkant dankzij de Retina Flash-technologie. Dit alles stelt de bezitters van de iPhone 6S en iPhone 6s Plus in staat om foto's te ontvangen die niet slechter zijn dan van een DSLR-camera.

image
image

De kenmerken van LTE en Wi-Fi in de iPhone 6S overtreffen de mogelijkheden van eerdere versies van de gadget. Voor voormalige Android-gebruikers heeft Apple de Move to iOS-app gemaakt, waardoor het gemakkelijk is om naar iPhones te migreren. De update raakte ook de Touch ID-vingerafdruksensor.

De pre-order vlaggenschip-smartphone verschijnt op 12 september en de officiële releasedatum voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus is vastgesteld op 25 september 2015.

Aanbevolen: