Alle Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi Mix Alpha

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi Mix Alpha
Alle Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi Mix Alpha

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi Mix Alpha

Video: Alle Voor- En Nadelen Van Xiaomi Mi Mix Alpha
Video: Изогнутый Xiaomi Mi Alpha — первый обзор 2024, April
Anonim

Op 24 september 2019 werd een nieuwe unieke smartphone van Xiaomi aangekondigd, Xiaomi Mi Mix Alpha genaamd, waarvan de weergave bijna het hele gebied van het apparaat beslaat. Is het de aandacht van de consument waard en heeft het een toekomst?

Alle voor- en nadelen van Xiaomi Mi Mix Alpha
Alle voor- en nadelen van Xiaomi Mi Mix Alpha

Ontwerp

Xiaomi Mi Mix Alpha trekt de aandacht dankzij zijn ongebruikelijke vorm en de interessante beslissing van de fabrikant om een scherm te maken dat de smartphone bijna volledig bedekt. En in theorie zou het alleen uit een display kunnen bestaan, maar er bleef een klein gebied over voor de camera, dus de schermgrootte is 7,92 inch (~ 180,8% van het oppervlak van het apparaat).

Beeld
Beeld

In tegenstelling tot alle meningen over de kwetsbaarheid van een dergelijke smartphone, hebben de ontwikkelaars een scherm van saffierglas gemaakt en hierdoor is het apparaat betrouwbaar beschermd tegen vallen.

Er zijn geen knoppen om het volume aan te passen, evenals knoppen om aan te zetten. Om ervoor te zorgen dat de Xiaomi Mi Mix Alpha alleen reageert op aanraking, moet je de aanraakpanelen aan de zijkanten gebruiken om hem in te schakelen.

Boven en onder zijn er ook frames voor antennes, speakers en een oplaadpoort. De smartphone is verkrijgbaar in slechts één kleuroptie - zwart. Hoogte - 154,4 mm, breedte - 72,3 mm, dikte - 10,4 mm. Ondanks zijn grote formaat weegt hij 241 gram, wat niet zo veel is.

Beeld
Beeld

De resolutie is 2088 bij 2250 pixels. De vingerafdrukscanner zit direct op het scherm. Ter bescherming tegen onbedoeld klikken heeft de smartphone speciale sensoren en kunstmatige intelligentie. Het apparaat scant de positie in de hand - hierdoor wordt de sensor actief op de juiste plaats op het display. Dankzij de vibratiemotor reageren de zijpanelen zeer goed op het drukken.

Camera

De Xiaomi Mi Mix Alpha heeft een camera met drie lenzen. Als we kijken naar de technische kenmerken, dan heeft de hoofdmodule 108 MP en laser-autofocus. De tweede module fungeert als een 12 MP telelens en biedt 2x optische zoom. De derde 20MP-module is ultragroothoek. Helaas is er hier geen camera aan de voorkant.

Het apparaat kan video's opnemen in 4K-formaat met 60 en 30 frames per seconde, wat best goed is in vergelijking met de vlaggenschepen die in de periode van 2019 zijn uitgebracht.

Beeld
Beeld

Specificaties:

Xiaomi Mi Mix Alpha wordt aangedreven door Qualcomm SDM855 Snapdragon 855+ processor, die 8 cores heeft. RAM - 12GB. Grafische processor - Adreno 640. Er is een NFC- en infraroodpoort.

Helaas mist het toestel een poort voor een geheugenkaart, maar een bundel met een intern geheugen van minder dan 512 GB is niet te vinden. Er is ook geen poort voor bedrade hoofdtelefoons van 3,5 mm, het is mogelijk om alleen draadloze hoofdtelefoons te gebruiken. Er zijn twee simkaartsleuven.

Xiaomi Mi Mix Alpha ondersteunt 5G en Bluetooth 5.0. De smartphone draait op het Android-besturingssysteem.

Aanbevolen: