Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone X

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone X
Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone X

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone X

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone X
Video: iPhone X review: moet je de iPhone X aanschaffen? 2024, April
Anonim

De iPhone X is geïntroduceerd door Apple en heeft een zeer gemengde reputatie. Is het de aandacht van de consument waard en is er behoefte aan?

Alle voor- en nadelen van de iPhone X
Alle voor- en nadelen van de iPhone X

Ontwerp

De smartphone is alleen verkrijgbaar in twee kleurvariaties - zilver en zwart. En als in de tweede versie de carrosserie overal zwart is, dan glinstert in het eerste geval het achterpaneel prachtig in de zon en zijn de zijkanten verchroomd.

Beeld
Beeld

De camera steekt een beetje uit de body en dat is onhandig. Het is moeilijk om een iPhone uit een spijkerbroek te krijgen - de module plakt aan de stof. Dit is gedaan om te voorkomen dat het toestel op de tafel gaat schuiven, maar het creëert alleen maar het risico op beschadiging van de lens. Daarom wordt aanbevolen om het apparaat in een koffer te dragen, die helaas niet in de set zit.

Beeld
Beeld

De case zal ook helpen de telefoon te beschermen tegen schade veroorzaakt door een val. Omdat het achterpaneel van glas is, is het zeer waarschijnlijk dat het barst, zelfs nadat het vanaf een lage hoogte is geraakt.

Beeld
Beeld

Vergeet ook de verf niet. Als je onzorgvuldig met de iPhone omgaat, zal hij snel van de hoes komen en verschijnen er lelijke plekken. En dit is helaas een kwestie van tijd.

Beeld
Beeld

Er is ook een knal op het gebied waar de camera aan de voorkant zich bevindt. Veel gebruikers hebben er verschillende meningen over, maar de meeste vinden het niet leuk, en daarom heeft de ontwikkelaar de mogelijkheid geboden om het uit te schakelen in de instellingen.

Beeld
Beeld

Camera

De frontcamera heeft 7 MP en verschilt in principe niet veel van andere goede vlaggenschepen. Ze kan automatisch het hoofdonderwerp van de afbeelding herkennen en de achtergrond vervagen, maar over het algemeen heeft ze geen onderscheidende kenmerken. Ze maakt geen video's in 4K-kwaliteit - de maximale kwaliteit is 1080p bij 60 frames per seconde.

De hoofdmodule heeft een dubbele lens van 12 MP. Het belangrijkste verschil met de iPhone 8 Plus is dat de lenzen OIS zijn. De eerste behandelt het kleurenpalet, maakt de afbeelding meer verzadigd en gedetailleerd. De tweede is nodig voor zoom. Er is duidelijk een verschil tussen hen.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De hoofdcamera kan video's opnemen in maximale kwaliteit 4K en 60 frames per seconde. De camera is niet slecht, en als we hem bijvoorbeeld vergelijken met de Samsung Galaxy Note 8, dan heeft de iPhone in sommige scènes een voordeel, in sommige - de Samsung.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Specificaties:

iPhone X draait op iOS 11, maar soms wordt het bijgewerkt en worden enkele systeemfouten verholpen. Het interne geheugen is 64 of 256 GB - het hangt allemaal af van de configuratie. Het RAM-geheugen is slechts 3 GB, wat vrij klein is in vergelijking met andere vlaggenschepen. IP67 beschermt je smartphone tegen vocht en stof.

De batterijcapaciteit is 2.716 mAh, wat erg klein is. Bij actief gebruik is het zelfs niet genoeg voor de hele dag. Er is een snellaadmodus, maar daar is een aparte adapter voor nodig.

Aanbevolen: