Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone 11

Inhoudsopgave:

Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone 11
Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone 11

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone 11

Video: Alle Voor- En Nadelen Van De IPhone 11
Video: ALLE iPhones die te koop zijn: welke iPhone is voor wie? 2024, April
Anonim

De iPhone 11 is een van de iPhones met hoge prestaties en een goede camera. Maar is het de aandacht van de consument waard en heeft het zin om het te kopen?

Alle voor- en nadelen van de iPhone 11
Alle voor- en nadelen van de iPhone 11

Ontwerp

De iPhone 11 verschilt weinig van de vorige iPhone Xr - het enige verschil is het formaat en de achteruitrijcamera. Er zijn ook een groot aantal kleuropties: rood, geel, wit, zwart, paars en groen. De fabrikant stopte niet bij gewone kleuren, wat buitengewoon interessant is.

Beeld
Beeld

Het voorpaneel wordt bijna volledig ingenomen door het display. Maar het schermoppervlak wordt verkleind door frames en "knalt" waar de camera aan de voorkant zich bevindt. "Bangs" kan worden uitgeschakeld in de instellingen, omdat niet alle gebruikers dit leuk vinden.

Beeld
Beeld

Tegelijkertijd is het achterpaneel nogal kwetsbaar. Zelfs als het apparaat van een kleine hoogte valt, zal het glas waarmee het is bedekt met een grote kans barsten of breken. Tegelijkertijd zit er geen speciale film onder die de fragmenten zou vasthouden en daarom kun je de telefoon het beste in een hoesje dragen. Die zit natuurlijk niet bij de kit. Moet apart worden aangeschaft.

Beeld
Beeld

Het toestel is over het algemeen vrij licht en ligt lekker in de hand. De hoeken zijn niet scherp en snijden niet in de borstels.

Beeld
Beeld

Camera

Aan de achterkant van de smartphone zitten twee lenzen en dit is het grote verschil met de iPhone Xr. Elk van hen heeft 12 MP. De eerste is groothoek, de tweede is ultragroothoek. De camera kan in de nachtmodus fotograferen en de beeldkwaliteit is erg hoog. Er zijn geen onnodige schaduwen en geluiden, terwijl wolken en sterren aan de hemel worden weergegeven.

Beeld
Beeld

Ten opzichte van de iPhone Xr zie je veel verschillen, en alle voordelen van het 11-model. Bij vrijwel elk licht is het beeld beter en helderder, zijn er geen "zeepachtige" momenten, autofocus werkt zoals het hoort.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

De ultragroothoeklens vergroot de beelddekking aanzienlijk. Alles is hier echter niet zo soepel - er verschijnt "zeep", de uitbreiding neemt aanzienlijk af en als gevolg daarvan blijkt het beeld van zeer slechte kwaliteit te zijn. De functie is geen aandacht waard en moet worden verbeterd.

Beeld
Beeld

Je kunt video's opnemen in maximale kwaliteit 4K met 30 frames per seconde op de camera aan de voorkant, evenals met 60 frames op de hoofdcamera.

Specificaties:

De iPhone 11 wordt aangedreven door een zes-core Apple A13 Bionic SoC en een derde generatie Neural Engine. Het werkgeheugen is 3,75 GB. Het interne geheugen varieert van 64 tot 256 GB, maar kan niet worden uitgebreid met microSD. Er is ook geen slot voor een tweede simkaart. De niet-verwijderbare batterij met een capaciteit van 3110 mAh is vrij klein. De lading is niet voldoende voor actief gebruik van de smartphone gedurende de hele dag - u moet opladen.

Aanbevolen: