Doogee T5S: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Inhoudsopgave:

Doogee T5S: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Doogee T5S: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Doogee T5S: Beoordeling, Specificaties, Prijs

Video: Doogee T5S: Beoordeling, Specificaties, Prijs
Video: Обзор DOOGEE T5. Защищенный смартфон / Арстайл / 2024, April
Anonim

Stijlvolle smartphone met een grote batterij voor een redelijke prijs en dit is geen Xiaomi. In de review is het 2016-model de Doogee T5S met een waterdichte behuizing.

Doogee T5S: beoordeling, specificaties, prijs
Doogee T5S: beoordeling, specificaties, prijs

Prijs

De enorme hype voor dit model begon onmiddellijk nadat het in november 2016 in de verkoop ging. Momenteel kost de smartphone 80 tot 100 dollar en volgens de eigenaren is deze prijs meer dan terecht.

Uiterlijk

Aangezien dit een Doogee-telefoon is, verdient het ontwerp speciale aandacht. Het scherm heeft een 2.5D gebogen glas, wat ongetwijfeld een pluspunt is voor zijn stijl. Bovendien heeft de telefoon het schokbestendige Gorilla Glass 3. Het bijzondere van deze telefoon is dat hij 2 backcover-opties heeft en een ondoordringbare behuizing. Voor een meer solide uitstraling, moet u een deksel plaatsen dat is omhuld met kunstleer en om de smartphone extra schokbestendig te maken - een polyurethaan hoes. Om het te vervangen, hoeft u slechts 8 kleine schroeven los te draaien.

IP67

Ja, ja, deze smartphone is beschermd tegen stof en vocht volgens de IP67-norm, waardoor de smartphone maximaal 30 minuten in water tot 1 meter diepte kan worden ondergedompeld. Daarom, als u vaak het watergebied bezoekt, is deze smartphone iets voor u.

Uitvoering

De chipset is hier, zelfs volgens de normen van 2016, niet de beste: 4-core MediaTek MT6737V met een frequentie tot 1,3 GHz in combinatie met de Mali T720-versneller. In de Antutu-benchmark scoort de telefoon 26.000 punten, wat niet verwonderlijk is. Doogee T5S is meer afgestemd op alledaagse taken, hoewel het eenvoudige 2D-games aankan. Tanks met gemiddelde grafische instellingen geven 30 fps.

Accu

Het toestel is uitgerust met een batterij van 4500 mAh. Geen recordcijfer, maar in combinatie met een niet veeleisende processor geeft het goede resultaten. De smartphone kan ongeveer 8 uur "leven" bij het bekijken van video's met 100% helderheid. De batterij zelf kan niet worden verwijderd en ondersteunt snel opladen.

Camera

Camera's van 8 en 5 megapixels zijn alleen bedoeld voor het maken van video's en foto's. Je zult niemand verrassen met dergelijke foto's, bovendien wijkt de kleurweergave van de camera iets af van de werkelijkheid - de foto's zijn vervaagd. Full hd - maximale resolutie voor video-opname.

Verbinding

De mobiele telefoon is uitgerust met twee lades voor micro-simkaarten. Over de kwaliteit van de gesproken spreker en microfoon mag je niets aanmerken, want dit is gewoon een staatsmedewerker. In de praktijk heeft Dodge echter een goede verbindingskwaliteit, vergelijkbaar met duurdere vlaggenschepen. Het internet in 3G-netwerken en via wifi werkt stabiel, wat goed nieuws is. Het apparaat kan ook werken met de meeste Russische 4G-netwerken.

Weergave

Grote zwarte randen rond het scherm geven het een massieve uitstraling. De kijkhoeken van deze 5 inch IPS-matrix zijn gemiddeld. Wat betreft de helderheidsmarge, alles is hier standaard: op een heldere middag moet je nog een donkere plek zoeken.

Aanbevolen: