Hoe U Het Tarief Kunt Wijzigen Naar MTS

Inhoudsopgave:

Hoe U Het Tarief Kunt Wijzigen Naar MTS
Hoe U Het Tarief Kunt Wijzigen Naar MTS

Video: Hoe U Het Tarief Kunt Wijzigen Naar MTS

Video: Hoe U Het Tarief Kunt Wijzigen Naar MTS
Video: Trucs EXPLOITANTEN en TARIEVEN geheim waar niemand van weet! 2024, Mei
Anonim

Bent u abonnee van MTS en heeft u om de een of andere reden besloten uw tarief te wijzigen naar een voordeliger tarief? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. U hoeft alleen de meest geschikte voor u te kiezen.

Hoe u het tarief kunt wijzigen naar MTS
Hoe u het tarief kunt wijzigen naar MTS

instructies:

Stap 1

Geef op de hoofdpagina van de officiële MTS-website de regio aan waarin u zich bevindt en selecteer vervolgens het gedeelte "Tarieven en kortingen voor oproepen". Bereken zelf het meest gunstige tarief met de calculator op de website. Om dit te doen, geeft u in het veld het geschatte bedrag aan van de huidige uitgaven voor mobiele communicatie, het dagelijkse aantal verzonden oproepen en sms-berichten, de frequentie van internettoegang. Klik op de knop "Ophalen" en nadat u vertrouwd bent geraakt met het tarief dat door het systeem wordt aangeboden, kunt u er online naar toe gaan.

Stap 2

U kunt het tarief ook wijzigen met de internetassistent. Maak hiervoor een wachtwoord aan van 6 of 9 tekens, dat minimaal één cijfer, kleine letters en hoofdletters van het Latijnse alfabet moet bevatten. Stuur dan vanaf je gsm een berichtje naar nummer 111 met de tekst 25 space paswoord. Selecteer op de hoofdpagina van de officiële MTS-website het tabblad "Internet-assistent" en voer uw telefoonnummer en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in. Daarna kunt u het tarief zelfstandig wijzigen, volgens de aanbevelingen van de internetassistent.

Stap 3

Een andere manier om het tarief te wijzigen is door gebruik te maken van de MTS Service applicatie. Bel uw mobiele combinatie * 111 # belknop (voor een smartphone * 111 * 1111 # belknop), en u kunt niet alleen het tariefplan beheren, maar ook verschillende service-opties in USSD-modus in- of uitschakelen.

Stap 4

U kunt ook een sms sturen met de tariefcode naar het verkorte nummer 111. Om de code te weten te komen, stuurt u een sms naar dit nummer met de tekst 6. Als uw aanvraag om technische redenen niet kan worden verwerkt, verschijnt er een antwoord op de telefoon display hierover informeren. In dit geval wordt het geld voor het wijzigen van het tarief niet van uw rekening afgeschreven.

Stap 5

Als u gewend bent uw rekening aan te vullen via speciale betaalterminals, dan kunt u het tarief wijzigen dankzij de elektronische assistent. Activeer de service gratis door te bellen naar 111 2163, bestel vervolgens een toegangswachtwoord door een sms naar 6262 te sturen, wacht op een antwoordbericht met een wachtwoord en selecteer vervolgens het gedeelte "MTS-service" in de terminal.

Aanbevolen: