Hoe De Vorige Instellingen Terug Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Vorige Instellingen Terug Te Zetten
Hoe De Vorige Instellingen Terug Te Zetten

Video: Hoe De Vorige Instellingen Terug Te Zetten

Video: Hoe De Vorige Instellingen Terug Te Zetten
Video: How To Restore Windows 10 Back To Factory Default Settings 2024, Mei
Anonim

U kunt de vorige systeeminstellingen herstellen op computers met Windows met behulp van het ingebouwde hulpprogramma Systeemherstel. Er is geen extra software nodig.

Hoe de vorige instellingen terug te zetten
Hoe de vorige instellingen terug te zetten

instructies:

Stap 1

Voer de ingebouwde functie Systeemherstel uit. Om dit te doen, roept u in Windows XP het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en gaat u naar het item "Alle programma's". Vouw de link "Accessoires" uit en selecteer het gedeelte "Systeemherstel". Een alternatieve manier om de gewenste functie te starten, is door het item "Help en ondersteuning" in het hoofdmenu "Start" te selecteren en het gedeelte "Een taak selecteren" te openen. Specificeer de opdracht "Wijzigingen ongedaan maken met systeemherstel". Een andere methode is om terug te keren naar het hoofdmenu Start en naar het dialoogvenster Uitvoeren te gaan. Type% SysteemRoot% systeem32

estore

strui.exe in de regel "Open" en bevestig de lancering van het hulpprogramma door op de knop OK te klikken.

Stap 2

Maak handmatig een herstelpunt aan. Selecteer hiervoor de optie "Een herstelpunt maken" en bevestig de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" te klikken. Typ de gewenste definitie van het gemaakte punt in de regel "Beschrijving van het herstelpunt" en sla de wijzigingen op door op de knop "Maken" te klikken.

Stap 3

Druk op de "Home"-knop om terug te keren naar het hoofdvenster van het hulpprogramma en selecteer de optie "Een eerdere staat van de computer herstellen". Bevestig uw keuze door op Volgende te klikken en voer de gewenste datum of naam van het herstelpunt in de lijst van het volgende dialoogvenster in. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Volgende" in het systeempromptvenster te klikken en wacht tot het herstelproces is voltooid. Een indicator hiervan is een herstart van het systeem in de automatische modus.

Stap 4

Houd er rekening mee dat het hulpprogramma ook de optie biedt om het uitgevoerde herstel ongedaan te maken als het resultaat niet bevredigend is en een ander controlepunt te selecteren. Houd er ook rekening mee dat programma's die zijn geïnstalleerd na het maken van een herstelpunt verloren kunnen gaan, dus het wordt aanbevolen dat u eerst kopieën van de vereiste toepassingen op verwisselbare media maakt.

Aanbevolen: