Hoe Te Lenen Op Megafoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Lenen Op Megafoon
Hoe Te Lenen Op Megafoon

Video: Hoe Te Lenen Op Megafoon

Video: Hoe Te Lenen Op Megafoon
Video: Влад А4 и Директор против СИРЕНОГОЛОВОГО 2024, April
Anonim

Abonnees van de mobiele operator "Megafon" hebben de mogelijkheid om de service "Credit of Trust" te gebruiken, wat het gebruik van een persoonlijk account inhoudt, zelfs met een negatief saldo.

Hoe te lenen op Megafoon
Hoe te lenen op Megafoon

instructies:

Stap 1

Om de "Credit of Trust"-service te activeren, kunt u contact opnemen met het dichtstbijzijnde kantoor van de mobiele operator "Megafon". U moet uw persoonlijke rekeningnummer (of simkaart) en een identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs) bij u hebben.

Stap 2

Alvorens het leenbedrag te bepalen, kijkt de operator naar uw maandelijkse uitgaven aan communicatiediensten in het Megafon-netwerk. Ook zal het geleende bedrag worden beïnvloed door de periode van gebruik van deze communicatiediensten. Dus hoe meer geld u uitgeeft, hoe hoger uw geloofwaardigheid. Als u minder dan 120 dagen gebruiker bent van Megafon-communicatiediensten, dan is deze dienst niet voor u beschikbaar.

Stap 3

U kunt ook gebruik maken van de Beloofde Betaalservice. In dit geval maakt de operator het mogelijk om het saldo te verhogen van 10 tot 300 roebel. De looptijd van de dienst is 5 dagen. Om de betaling te activeren, gebruikt u het USSD-commando, hiervoor kiest u vanaf uw mobiele telefoon * 105 * 6 * het bedrag van de beloofde betaling #, drukt u op de beltoets.

Stap 4

U kunt de beloofde betaling ook activeren door middel van een sms-bericht, stuur hiervoor een sms met het bedrag van de betaling naar het verkorte nummer 0006. U ontvangt een servicebericht op uw telefoon over het resultaat van de operatie.

Stap 5

Onthoud dat als uw saldo in het rood staat, u de "Beloofde betaling" alleen kunt verbinden via het USSD-commando. De dienst kan worden gebruikt door abonnees die al meer dan 30 dagen gebruikmaken van communicatie. De service wordt betaald, het bedrag hangt af van het bedrag van de beloofde betaling.

Stap 6

U kunt ook vooraf uw saldo regelen, dat wil zeggen een bepaald bedrag bevriezen. Om dit te doen, belt u * 138 # vanaf uw telefoon; geef dan het bedrag aan dat u wilt reserveren. Het wordt van uw rekening afgeschreven, maar zodra het saldo negatief wordt, wordt het bedrag op uw persoonlijke rekening bijgeschreven.

Aanbevolen: