Hoe Te Lenen In Een "megafoon"

Inhoudsopgave:

Hoe Te Lenen In Een "megafoon"
Hoe Te Lenen In Een "megafoon"

Video: Hoe Te Lenen In Een "megafoon"

Video: Hoe Te Lenen In Een "megafoon"
Video: The Virus explained in Yiddish 2024, Maart
Anonim

Het komt vaak voor dat de telefoon geen geld meer heeft, en het is niet mogelijk om de rekening op te waarderen. In dit geval biedt de mobiele operator "Megafon" zijn abonnees aan om de service "Credit of Trust" te gebruiken, in de volksmond "krediet". De voorwaarden voor het verlenen van deze service kunnen in verschillende regio's enigszins verschillen, maar over het algemeen zijn de principes overal hetzelfde.

Hoe in te lenen?
Hoe in te lenen?

Het is nodig

  • mobiele telefoon;
  • verbinding met het Megafon-netwerk.

instructies:

Stap 1

Op Megafon kun je gratis en tegen betaling een bepaald bedrag lenen. In het eerste geval is het noodzakelijk om gedurende ten minste vier maanden een gebruiker van Megafon-mobiele communicatie te zijn en de afgelopen 3 maanden ten minste 600 roebel aan communicatiediensten te besteden.

Stap 2

Het bedrag van "Trust Payment" op "Megafon" hangt af van hoeveel geld u uitgeeft aan communicatiediensten. Dat wil zeggen, hoe meer kosten, hoe hoger het geleende bedrag.

Stap 3

U kunt de service "Trust Payment" op "Megafon" activeren door het commando * 138 # 1 en de belknop te kiezen.

Stap 4

Als u niet voldoet aan de voorwaarden van de gratis levering van deze service, kunt u deze tegen een vergoeding krijgen, maar dit moet worden gedaan voordat u besluit deze te gebruiken. Dat wil zeggen, wanneer u het vereiste bedrag op uw account hebt, kunt u het commando * 138 # kiezen en een bepaalde limiet opgeven (300, 600, 900 roebel, enz.). Het door u opgegeven bedrag wordt van uw rekening afgeschreven, maar wordt volledig aan u teruggestort wanneer u het geld nodig heeft.

Aanbevolen: