Hoe De Muziekdoos Op MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Muziekdoos Op MTS Uit Te Schakelen
Hoe De Muziekdoos Op MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Muziekdoos Op MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Muziekdoos Op MTS Uit Te Schakelen
Video: Как отключить платные услуги на МТС ► 2024, April
Anonim

Een grote muziekcollectie genaamd "Music Box" stelt abonnees in staat om ringtones of liedjes op hun mobiele telefoon te installeren in plaats van eentonige en vervelende piepjes. Het wordt trouwens geleverd door de communicatie-operator MTS. Servicebeheer is beschikbaar via speciale nummers en met behulp van verschillende services.

Hoe de muziekdoos op MTS uit te schakelen
Hoe de muziekdoos op MTS uit te schakelen

instructies:

Stap 1

Om ervoor te zorgen dat elke netwerkgebruiker de geïnstalleerde "Beep" -service kan uitschakelen (alleen door deze aan te sluiten, kunt u de "Music Box" gebruiken"), is er zo'n zelfbedieningsservice als "Internet Assistant". Daarnaast worden abonnees voorzien van een systeem genaamd "Personal Account". U kunt zowel de kast als de assistent direct gebruiken op de officiële website van de MTS telecomoperator.

Stap 2

U kunt de "Music Box" ook op elk moment deactiveren dankzij een kort USSD-verzoek * 111 * 29 #. Een ander nummer waarmee u services kunt beheren (en niet alleen de "Beep"-service) is het "Mobile Assistant"-nummer 111. De abonnee kan dit op elk moment bellen en de gewenste optie uitschakelen. Houd er rekening mee dat de procedure voor het deactiveren van de Music Box volledig gratis is. Het moet echter pas aan het einde van de maand worden uitgevoerd. Feit is dat als de dienst aan het begin van de rapportageperiode wordt afgesloten, de abonnee nog steeds voor het gebruik van de dienst wordt aangerekend, hoewel de dienst zelf wordt uitgeschakeld.

Stap 3

Als je de melodie zelf beu bent, en niet de service, kun je deze ook weigeren. Om het abonnement op te zeggen, moet de gebruiker een sms-bericht verzenden vanaf zijn mobiele telefoon. In de tekst moet je het END-commando specificeren en vervolgens een spatie en de code van een al onnodige melodie plaatsen. Zoals eerder vermeld, kunt u in uw persoonlijke account de service beheren, inclusief de aangesloten melodieën. Als u naar de portal wilt gaan, typt u het adres in de browser www.goodok.mts.ru of bel het verkorte nummer 0550 (abonneeservice)

Stap 4

Ook het inloggen op de "Internet Assistant" kost niet veel tijd. Om het systeem te gebruiken, gaat u naar uw persoonlijke account: het zelfbedieningssysteem is gratis.

Aanbevolen: