Hoe De "Super MTS"-service Te Activeren

Hoe De "Super MTS"-service Te Activeren
Hoe De "Super MTS"-service Te Activeren

Video: Hoe De "Super MTS"-service Te Activeren

Video: Hoe De
Video: MTS Smart Service 2024, Mei
Anonim

Na het verschijnen van het "Super MTS"-tariefplan noemden veel gebruikers het een anticrisisplan. Het belangrijkste kenmerk van dit tarief is dat het binnen de regio binnen enkele minuten gratis uitgaande gesprekken binnen het netwerk mogelijk maakt. Laten we eens kijken op welke manieren u het "Super MTS" -tarief kunt aansluiten en wat de extra functies zijn.

Hoe de dienst te activeren?
Hoe de dienst te activeren?

Volgens dit tarief kunnen abonnees winstgevende telefoongesprekken voeren en bieden ze ook de mogelijkheid om gratis te communiceren met MTS-klanten die zich zowel in hun thuisregio als in Rusland bevinden, maar er moeten wel bepaalde voorwaarden in acht worden genomen.

Aanvankelijk heette dit tarief "Super Zero" van MTS en daarna werd het omgedoopt tot "Super MTS".

Om over te schakelen naar dit tariefplan, moet u het volgende doen:

1. Kies het commando * 888 # en druk op de beltoets. Houd er rekening mee dat als u overstapt van uw account, de verbindingskosten worden afgetrokken, die momenteel 150 roebel zijn.

2. Naast het USSD-commando kunt u dit tarief ook via uw persoonlijke account koppelen. Ga hiervoor naar de officiële website van het bedrijf, log in op uw persoonlijke account en selecteer het gewenste tariefplan. Ook kunt u de mogelijkheden van dit tarief nader bestuderen.

3. De volgende manier om "Super MTS" te verbinden is om 0890 te bellen, die zal worden beantwoord door de operators en u zal helpen om de nodige acties uit te voeren.

4. Bij moeilijkheden en problemen kunt u altijd contact opnemen met het MTS-kantoor. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

5. Indien u geen MTS-abonnee bent en direct overschakelt naar dit tarief, dient u naar de salon van de telefoniste te gaan, een aanvraag in te vullen. Een set tarieven en een simkaart kost 150 roebel.

Met behulp van de hierboven genoemde methoden kunt u dus verbinding maken met het "Super MTS"-tarief en genieten van de mogelijkheden van voordelige communicatie.

Aanbevolen: