Een MTS-kaart Herstellen

Inhoudsopgave:

Een MTS-kaart Herstellen
Een MTS-kaart Herstellen

Video: Een MTS-kaart Herstellen

Video: Een MTS-kaart Herstellen
Video: Stampin' Up doos kaart 2024, April
Anonim

Als uw mobiele telefoon van u wordt gestolen, als u deze bent kwijtgeraakt of ergens vergeten bent, als u het MTS-nummer lange tijd niet hebt gebruikt en hebt geblokkeerd, heeft u de mogelijkheid om de kaart eenvoudig te herstellen.

Een MTS-kaart herstellen
Een MTS-kaart herstellen

Het is nodig

  • - telefoon;
  • - computer met internettoegang;
  • - identiteitsbewijs.

instructies:

Stap 1

Krijg weer toegang tot uw nummer door de oude simkaart te blokkeren zodat niemand het account op uw mobiele telefoon kan gebruiken en een nieuwe MTS-kaart met het oude nummer te krijgen. De volledige shutdown-service wordt gratis aangeboden.

Stap 2

Gebruik de internetassistent en blokkeer de kaart via de officiële website van het MTS-bedrijf.

Stap 3

Neem contact op met het MTS contactcenter of de dichtstbijzijnde showroom van het bedrijf en vraag de medewerkers om uw nummer te blokkeren.

Stap 4

Krijg gratis een nieuwe simkaart met behoud van het nummer, het saldo en zelfs de geactiveerde diensten. Neem contact op met de MTS branded showroom met een identiteitsbewijs. Dit kan ook door uw gemachtigde, maar dan heeft u naast het identiteitsbewijs ook een volmacht nodig.

Stap 5

Als het niet mogelijk is om een herstelde simkaart te ontvangen van de winkelmedewerkers, bestel dan de service "Simkaartbezorging". Er zijn verschillende soorten leveringen - "economie" (binnen drie dagen - gratis), "versneld" (binnen een dag - voor 90 roebel) en "express" (voor vier uur - voor 200 roebel). In het geval van een betaalde leveringsopdracht tijdens de registratie ervan, mag het bedrag op het saldo van de persoonlijke rekening niet lager zijn dan de kosten van de bestelde dienst. De herstelde MTS-kaart wordt binnen een half uur na ontvangst van de bestelling geactiveerd.

Aanbevolen: