Hoe U Uw Telefoon Kunt Drogen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Drogen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Drogen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Drogen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Drogen
Video: 30 BRILJANTE HACKS VOOR HET DAGELIJKS LEVEN 2024, Mei
Anonim

Vrijwel iedere bezitter van een mobiele telefoon had zo'n ding dat de telefoon in het water viel of er waterspetters op vielen. Wat te doen in dergelijke situaties? Water dat binnendringt, kan immers de microschakeling van de telefoon oxideren en kan dan voor altijd worden uitgeschakeld.

Hoe u uw telefoon kunt drogen
Hoe u uw telefoon kunt drogen

Het is nodig

Haardroger

instructies:

Stap 1

Allereerst moet je, nadat je water hebt gekregen, de telefoon onmiddellijk uitschakelen en niet wachten tot deze zichzelf uitschakelt, zelfs als je denkt dat er geen water in de telefoon is gekomen.

Stap 2

Verwijder vervolgens alle accessoires van de telefoon, namelijk: geheugenkaart, simkaart, batterij. Daarna moet het worden afgeveegd met een mobiel servet of een droge handdoek.

Stap 3

Neem daarna een föhn en droog het apparaat een half uur op een afstand van ongeveer 20 cm. Breng de föhn nooit te dicht bij de telefoon, omdat dit ongewenste gevolgen kan hebben, zoals het smelten van de elementen van de telefoon.

Stap 4

Als de binnenkant erg nat is, moet de telefoon met het achterpaneel naar boven bij de airconditioner worden geplaatst of een paar dagen in de kast tussen de was. Plaats een natte telefoon nooit op een heet oppervlak, zoals een batterij.

Stap 5

Kijk na alles goed naar het display van de uitgeschakelde telefoon, als het niet bewolkt is en er geen waterdruppels zijn, dan kunt u de batterij op zijn plaats plaatsen. Als er nog water is, leg het dan weer op de bovenstaande manier om te drogen.

Aanbevolen: