Hoe Geld Over Te Maken Van Mobiele MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Maken Van Mobiele MTS
Hoe Geld Over Te Maken Van Mobiele MTS

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Mobiele MTS

Video: Hoe Geld Over Te Maken Van Mobiele MTS
Video: 해외선물소액으로 돈버는법3탄/How to make small money on the futures market 3 2024, Maart
Anonim

Dankzij een speciale service kunnen MTS-abonnees op elk moment geld van hun saldo overboeken naar dat van iemand anders. De persoon aan wie het geld wordt overgemaakt, moet echter ook een klant van MTS zijn, aangezien de dienst alleen binnen het netwerk opereert. Een dergelijke voorwaarde wordt niet alleen door deze operator gesteld, maar ook door anderen (Beeline en MTS).

Hoe geld over te maken van mobiele MTS
Hoe geld over te maken van mobiele MTS

instructies:

Stap 1

Voor alle gebruikers van het MTS-netwerk is het USSD-nummer beschikbaar * 112 * abonneenummer ontvanger * bedrag overboeking #. Vergeet niet dat u niet meer dan 300 roebel per keer kunt verzenden. Trouwens, bij het verzenden van een verzoek moet u alleen een geheel getal opgeven (dat wil zeggen, niet 52 roebel, maar 50 of 60, geen kopeken). Voor het gebruik van de service en het verzenden van de overschrijving, zal de operator 7 roebel van uw persoonlijke account aftrekken.

Stap 2

Naast deze nummers kunnen MTS-abonnees ook gebruikmaken van de service "Direct Transfer" (twee van zijn typen). Een daarvan bestaat uit een eenmalige overboeking van geld naar een andere rekening, dat wil zeggen dat een dergelijke overboeking precies op het moment dat het nodig is kan worden verzonden. De kosten van elke overdracht bedragen 7 roebel. Als u een dergelijke overdracht wilt activeren, kiest u het USSD-opdrachtnummer * 111 * de telefoon van de abonnee in elk formaat * overdrachtsbedrag (van 1 tot 300) # op het toetsenbord.

Stap 3

Een andere transmissie is regelmatig. En als je het installeert, ontvangt de abonnee je overschrijvingen automatisch op een bepaald tijdstip (op vaste dagen, weken of maanden). Om dit type aanvulling van het saldo van iemand anders te verbinden, gebruikt u het USSD-verzoek * 111 * de mobiele telefoon van de abonnee in elk formaat * betalingsfrequentie: 1 - dagelijks, 2 - wekelijks, 3 - maandelijks * het bedrag #.

Stap 4

Klanten van de operator "Megafon" krijgen het aanvraagnummer * 133 * overschrijvingsbedrag * ontvangernummer #. Dit verzoek kan de klok rond worden verzonden. Houd er rekening mee dat u het bedrag in het bereik van tien tot honderdvijftig roebel moet aangeven. Bovendien wordt er nog eens 5 roebel in rekening gebracht van de verzendende abonnee voor het gebruik van de service.

Stap 5

Beeline heeft een dienst genaamd Mobile Transfer. Om het te gebruiken om geld naar een andere abonnee te sturen, gebruikt u het USSD-commando * 145 * abonneenummer van de ontvanger * overboekingsbedrag #. Het gebruik van een dergelijke dienst is gratis, alleen het bedrag van de overschrijving zelf wordt van de rekening afgeschreven.

Aanbevolen: