Hoe De Garage Binnen Te Gaan?

Inhoudsopgave:

Hoe De Garage Binnen Te Gaan?
Hoe De Garage Binnen Te Gaan?

Video: Hoe De Garage Binnen Te Gaan?

Video: Hoe De Garage Binnen Te Gaan?
Video: Naar de garage | Mag ik een hulplijn inzetten? | ANWB Experts 2024, April
Anonim

Het is essentieel om naar de garage te gaan als u een auto bezit en van plan bent deze in de garage te stallen. Bij de rijschool deed iedereen een oefening die het inrijden van een garage simuleerde. Er was echter geen echte garage, maar plastic chips en er stond een instructeur naast je. Wanneer u zelf de garage inrijdt, mag u geen fout maken, anders kunt u de auto op het hek beschadigen.

Leren rijden in de garage
Leren rijden in de garage

Het is nodig

  • 1. Mogelijkheid om een auto te besturen.
  • 2. Garage.

instructies:

Stap 1

Bepaal hoe u de garage binnenrijdt. Je kunt voor en achter rijden. In het begin is het handiger om eerder in te rijden, maar houd er rekening mee dat u in dit geval achteruit moet rijden. Er zijn geen speciale problemen bij het inchecken. U kunt de afmetingen van de auto gemakkelijk voelen. Houd bij het achteruitrijden vanuit de garage rekening met mogelijke obstakels voor en nabij uw garage. Als er veel vrije ruimte in de buurt van uw garage is, zal dit het veel gemakkelijker maken om uit te rijden en achteruit te manoeuvreren.

Stap 2

Rijd vanaf de achterkant de garage in als er niet veel vrije ruimte rond uw garage is. In dit geval is het handig om het te verlaten. Wanneer u achteruit manoeuvreert, is het de eerste keer aanbevolen om uw hoofd naar achteren te draaien en de situatie onder controle te houden. Later, met ervaring, leert u hoe u door de spiegels kunt navigeren. Haast je niet. Als je ziet dat je niet past, ga dan terug naar de beginpositie en probeer het opnieuw. U kunt zelfs uit de auto stappen en de situatie en uw fouten beoordelen. Met ervaring leert u dit automatisch te doen.

Stap 3

Vergeet niet dat de meeste drive-in garages een opstapje of een lift hebben. In de winter zijn ze bedekt met sneeuw en ijs. Om op deze plek niet te slippen, moet je net voor de ingang een beetje versnellen om door het obstakel te glippen.

Aanbevolen: