Hoe U Online Kunt Gaan Met Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe U Online Kunt Gaan Met Uw Telefoon
Hoe U Online Kunt Gaan Met Uw Telefoon

Video: Hoe U Online Kunt Gaan Met Uw Telefoon

Video: Hoe U Online Kunt Gaan Met Uw Telefoon
Video: Krijg dagelijks $ 3.329+ betaald! (Iedereen die kan verdienen)-GRATIS online geld verdienen | B... 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig kunnen we ons geen leven meer voorstellen zonder internet. Maar wat als u dringend informatie op het netwerk moet zoeken en nog steeds geen verbinding hebt? In dit geval komt een mobiele telefoon te hulp. Volg deze stappen om het World Wide Web te bezoeken met uw mobiele telefoon.

Hoe u online kunt gaan met uw telefoon
Hoe u online kunt gaan met uw telefoon

instructies:

Stap 1

Installeer een modem op uw telefoon door uw telefoon met een USB-kabel op uw computer aan te sluiten.

Wacht tot de computer de mobiele telefoon herkent. Als u problemen ondervindt, kunt u proberen de modem opnieuw te installeren met de schijf die bij de telefoon is geleverd.

Stap 2

Open op uw computer "Start", dan "Instellingen", dan "Configuratiescherm", dan "Telefoon- en modemopties". Klik in het venster "Modems" op de knop "Toevoegen" en selecteer de gewenste modem uit de lijst (uw telefoonmodel), om door te gaan, klik op "Volgende".

Geef aan op welke poort de modem moet worden geïnstalleerd en wacht op een succesvolle installatie.

Stel de modem in, maar vergeet niet dat de telefoon erop moet zijn aangesloten.

Stap 3

Vul het veld "Aanvullende initialisatieopdrachten" in, waarin het verplicht is om de modeminitialisatieregel op te schrijven met de vermelding van de mobiele operator.

Configureer de verbinding, ga hiervoor opnieuw naar "Start", selecteer "Netwerkverbindingen" en klik in het venster dat verschijnt op "Een nieuwe verbinding maken".

Vink "Verbinden met internet" en "Volgende" aan.

Stap 4

Selecteer in de lijst uw geïnstalleerde modem, in het geopende venster schrijft u bijvoorbeeld uw mobiele provider als volgt (MTS GPRS).

Klik op de knop Eigenschappen in het venster MTS GPRS-verbinding.

Zorg ervoor dat alleen "Internet Protocol (TCP / IP)" is geselecteerd in de regel "Componenten die door deze verbinding worden gebruikt", schakel de rest uit.

Stap 5

Selecteer "Internet Protocol (TCP / IP)" en vink "Automatisch een IP-adres verkrijgen" aan in het vak (Voor MTS, vink "DNS-serveradres automatisch verkrijgen aan"). Probeer nu in te loggen op het netwerk door op het MTS GPRS-pictogram te klikken op het bureaublad, als het niet op het bureaublad is geïnstalleerd, verwijder het dan uit de map "Netwerkverbindingen". Druk in het venster "Verbinden met MTS GPRS" op de knop "Bellen". Als u deze instructies precies hebt gevolgd, zou de verbinding met internet via uw mobiele telefoon succesvol moeten zijn. Nu kunt u op elk gewenst moment de informatie die u nodig heeft van internet halen.

Aanbevolen: