Hoe Sms'en Binnen Het CIS

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Binnen Het CIS
Hoe Sms'en Binnen Het CIS

Video: Hoe Sms'en Binnen Het CIS

Video: Hoe Sms'en Binnen Het CIS
Video: ZO VERDIEN JE MILJOENEN MET BITCOINS, ALTCOINS EN NFT’S 2024, April
Anonim

Het verzenden van sms-berichten naar GOS-landen verschilt op verschillende manieren van het verzenden van berichten naar steden in Rusland. Controleer voordat u een bericht verzendt of de ontvanger deze service heeft geactiveerd en of de telefoon de door u gebruikte invoerparameters ondersteunt.

Hoe sms'en binnen het CIS
Hoe sms'en binnen het CIS

instructies:

Stap 1

Voer de tekst van uw sms-bericht in de daarvoor bestemde editor van uw mobiele telefoon in. Voer in de regel voor het invoeren van het telefoonnummer het "+"-teken in, gevolgd door de landcode van de ontvangende abonnee. U kunt de codes van operators van de GOS-landen bekijken in Daarnaast zijn er speciale bronnen waar u de landcode kunt vinden, bijvoorbeeld op de website van uw mobiele provider.

Stap 2

Voer de code in van de mobiele operator die de ontvangende abonnee bedient. U kunt de codes bekijken op de officiële websites van mobiele providers. Daarna kunt u het hoofdtelefoonnummer schrijven. Houd er rekening mee dat u het beste een automatische melding van sms-bezorging op uw telefoon kunt instellen, omdat u bij een mislukte oproep mogelijk geen melding krijgt van niet-bezorging.

Stap 3

Controleer het nummer dat u op een speciale bron hebt gekregen om meer vertrouwen te hebben in de toekomst van het positieve resultaat van het verzenden van sms-berichten naar abonnees van andere landen. Voer het adres https://www.numberingplans.com/ in de regel van uw browser in, selecteer het telefoonnummeranalyse-item aan de linkerkant en ga vervolgens naar de cheque.

Stap 4

Voer het telefoonnummer in dat u hebt gekregen in de volgorde die is aangegeven onder het invoerformulier, druk op Enter en bekijk vervolgens de gegevens over het land, de stad en de operator van de ontvangende abonnee. Als de informatie overeenkomt met de gegevens die u kent, stuur dan een bericht. Dit is relevant als u voor de eerste keer een bericht naar deze abonnee stuurt en geen fout wilt maken, maar ook twijfelt aan de juistheid van het gekozen nummer, of gewoon aanvullende informatie wilt over de eigenaar van de het nummer van de ontvanger van uw sms-bericht.

Aanbevolen: