Kaarten Uploaden Naar Garmin

Inhoudsopgave:

Kaarten Uploaden Naar Garmin
Kaarten Uploaden Naar Garmin

Video: Kaarten Uploaden Naar Garmin

Video: Kaarten Uploaden Naar Garmin
Video: How to Create and Download Garmin Custom Maps 2024, April
Anonim

Garmin produceert enkele van de beste navigatiesystemen ter wereld. Garmin Mapping en GPS-navigatie helpt honderdduizenden chauffeurs en reizigers de juiste routes te vinden.

Kaarten uploaden naar Garmin
Kaarten uploaden naar Garmin

instructies:

Stap 1

Garmin's eigen apparaten - GPS-ontvangers en navigators. Ze worden gebruikt voor zowel militaire als vreedzame doeleinden. Om kaarten naar originele apparaten te downloaden, kunt u het beste het Garmin-programma BaseCamp gebruiken, dat kan worden gedownload op de officiële website van de fabrikant (Garmin.ru).

Stap 2

Installeer BaseCamp op uw computer (zowel Windows als MacOS ondersteund). Selecteer de kaart "Roads of Russia" om met binnenlandse snelwegen te werken. Het programma ondersteunt verschillende niveaus van detail en kwaliteit - in het menu "Instellingen" kunt u zowel hoge resolutie met diepe details als lage resolutie met belangrijke punten kiezen. Een interessant kenmerk van dit programma is EyeBird ("hawkeye"), een technologie waarmee u beelden kunt opslaan van de route die door satellieten vanuit de ruimte wordt genomen.

Stap 3

Ook BaseCamp kan gesynchroniseerd worden met Google Earth. Deze optie speelt een bijzonder belangrijke rol in het westen - met de gegevens van de grootste zoekmachine kunt u informatie vinden over de dichtstbijzijnde winkels, cafés en uitgaanscentra.

Stap 4

Naast de eigen toestellen van Garmin worden de kaartdiensten van het bedrijf gebruikt door grote fabrikanten van mobiele elektronica (Asus, At & T, Alcatel). Om kaarten te installeren, moet u bestanden (Alle kaarten) downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar en deze uploaden naar de Garmin-map op uw apparaat.

Stap 5

Vaak zijn er nieuwe objecten, wegen die in de gaten moeten worden gehouden bij het passeren van de route. Op de officiële Garmin-website moet u het MapChecker-programma downloaden en installeren. Zij is verantwoordelijk voor het bijwerken van kaarten, routes. Sluit het apparaat aan op de computer, het programma zal toestemming vragen om gegevens te initialiseren (dialoogvenster). Klik op: "Toestaan" en MapChecker zal de kaarten downloaden.

Aanbevolen: