Kaarten Downloaden Naar Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Kaarten Downloaden Naar Uw Telefoon
Kaarten Downloaden Naar Uw Telefoon

Video: Kaarten Downloaden Naar Uw Telefoon

Video: Kaarten Downloaden Naar Uw Telefoon
Video: Offline kaarten downloaden met Google Maps: zo werkt dat 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig is de telefoon niet alleen een communicatiemiddel, maar ook een multifunctioneel gadget. Veel mensen gebruiken de telefoon als navigator om snel het gewenste adres te vinden. Vaak is mobiel een alternatief voor een GPS-navigator voor een auto.

Kaarten downloaden naar uw telefoon
Kaarten downloaden naar uw telefoon

instructies:

Stap 1

Stel een GPRS-internetverbinding in op uw telefoon. Ga naar de mobiele site Yandex. Maps en download de applicatie in overeenstemming met het besturingssysteem dat op uw mobiele telefoon is geïnstalleerd.

Stap 2

Download de kaart van de gewenste stad en sla deze op. Specificeer de kosten van services voor het downloaden van kaarten naar uw telefoon, aangezien deze service voor sommige operators kan worden betaald. Sommige abonnees moeten gratis toegang tot kaarten activeren. Een mobiele operator kan hierover advies geven.

Stap 3

Gebruik mobiele kaarten van Mail. Ze worden niet van internet gedownload en verbruiken geen verkeer. Opgemerkt moet worden dat een correcte werking van alle regionale kaarten alleen mogelijk is met het Windows Mobile- of Symbain-besturingssysteem op de telefoon. De uitzondering zijn de kaarten van St. Petersburg, Moskou en Eurazië.

Stap 4

Ga naar de Google Maps-website van waaruit u kaarten rechtstreeks naar uw telefoon kunt verzenden. Of typ het bijbehorende adres in de browser van uw mobiele telefoon en download de kaarten. Houd er rekening mee dat Google deze service gratis aanbiedt, maar mobiele operators kunnen u kosten in rekening brengen voor het gebruik ervan.

Stap 5

Download de nieuwste versies van digitale kaarten van de Navitel-website. De kosten van de kaarten verschillen afhankelijk van de terreinkaarten die bij de applicatie zijn inbegrepen (Rusland, Rusland en Finland, Rusland en Oost-Europa, enz.). Navitel-kaarten doen uitstekend werk met GPS-navigatie.

Stap 6

Houd er rekening mee dat sommige functies die op kaarten zijn geïnstalleerd, zoals Verkeer, extra mobiele kosten met zich mee kunnen brengen, omdat ze uw internetverbinding gebruiken om de nieuwste informatie van de weg te krijgen. Aan de andere kant is deze functie zeer relevant voor automobilisten en kunt u brandstof besparen door probleemgebieden te omzeilen.

Aanbevolen: