Uw Philips TV-software Bijwerken

Inhoudsopgave:

Uw Philips TV-software Bijwerken
Uw Philips TV-software Bijwerken

Video: Uw Philips TV-software Bijwerken

Video: Uw Philips TV-software Bijwerken
Video: How to update the software of your Philips Android TV? [2020] 2024, Mei
Anonim

Het bijwerken van uw tv-software kan de prestaties van uw tv verbeteren en enkele bugs oplossen. De meeste moderne tv-modellen hebben een ingebouwd systeem voor het installeren van nieuwe firmware.

Uw Philips TV-software bijwerken
Uw Philips TV-software bijwerken

Het is nodig

  • - USB opslag;
  • - firmwarebestanden.

instructies:

Stap 1

Bij het werken met Philips TV's is het belangrijk om de juiste softwareversie te selecteren. Bezoek de officiële website van dit bedrijf. Voer de naam van het gewenste apparaatmodel in de zoekbalk in.

Stap 2

Selecteer het tabblad "Software". Download de voorgestelde firmwareversie die geschikt is voor uw tv-model.

Stap 3

Pak de bestanden uit het gedownloade archief uit. Bereid uw USB-opslagapparaat voor op gebruik met uw tv. Formatteer het apparaat naar het FAT32- of FAT16-bestandssysteem. Navigeer naar de inhoud van de map waarin het gedownloade archief is uitgepakt.

Stap 4

Kopieer het bestand upgrade.pkg naar de hoofdmap van de USB-stick. Zorg ervoor dat de tv die u gebruikt deze USB-flashdrive of externe harde schijf ondersteunt.

Stap 5

Zet de tv uit. Sluit de USB-stick aan op de connector met het label SERV. Dit is een zeer belangrijke stap omdat de firmware-updatefunctie via andere USB-kanalen mogelijk niet wordt ondersteund.

Stap 6

Zet je televisie aan. Wacht even terwijl de USB-drive wordt gescand. Na het definiëren van de firmwarebestanden, gaat het apparaat automatisch naar de firmware-updatemodus.

Stap 7

Klik na het starten van het nieuwe menu op de knop Ja en wacht op de softwarewijziging. Tijdens dit proces wordt aanbevolen om de tv aan te sluiten op een ononderbroken stroomvoorziening. Dit voorkomt schade aan het apparaat door stroomuitval.

Stap 8

Als de tv de aanwezigheid van firmware in de schijf niet onafhankelijk kan bepalen, opent u het instellingenmenu en gaat u naar het item "Firmware-update". Voer een scan van het USB-flashstation uit en volg de stappen die in de vorige stap zijn beschreven.

Aanbevolen: