De Releasedatum Van De Telefoon Controleren

Inhoudsopgave:

De Releasedatum Van De Telefoon Controleren
De Releasedatum Van De Telefoon Controleren

Video: De Releasedatum Van De Telefoon Controleren

Video: De Releasedatum Van De Telefoon Controleren
Video: geschiedenis van de telefoon 2024, Maart
Anonim

Met behulp van speciale toetscombinaties kunt u allerlei verschillende informatie over uw telefoon vinden of zelfs de functionaliteit ervan wijzigen. Laten we het hebben over hoe u de releasedatum van de telefoon kunt achterhalen met behulp van dergelijke wachtwoorden.

De releasedatum van de telefoon controleren
De releasedatum van de telefoon controleren

instructies:

Stap 1

U kunt de releasedatum van een bepaalde telefoon achterhalen met behulp van een geheime code. Deze code kan verschillen en is afhankelijk van de fabrikant. Voor Nokia-apparaten drukt u op de toetsencombinatie * # 0000 #, hierdoor kunt u niet alleen de fabricagedatum zien, maar ook de softwareversie, de codenaam van het telefoonmodel. Om toegang te krijgen tot dezelfde informatie, probeert u de code * # 92772689 # (* # GARANTIE #).

Stap 2

Voor sommige Samsung-telefoonmodellen kunt u de releasedatum zien met de toetsencombinaties * # 8999 * 8378 # of * # 0206 * 8378 #. Nadat u deze toetsen hebt ingedrukt, verschijnt er een menu voor u, waar u "Geproduceerd" selecteert uit de voorgestelde lijst en de releasedatum van het apparaat ziet.

Stap 3

Kijk naar de releasedatum van de telefoon onder de batterij, er is een combinatie van letters en cijfers, het zesde en zevende teken vanaf het einde zijn de maand en, dienovereenkomstig, het fabricagejaar van uw telefoon.

Stap 4

Zie voor Sony Ericsson-telefoons de sticker onder de batterij voor de releasedatum. Zoek tussen de letters en cijfers een inscriptie die er ongeveer zo uitziet: 08W45, wat betekent 08-jaar, 45-week productie, kijk nu in de kalender en vind de 45e week van 2008, hier is de releasedatum van je telefoon. Natuurlijk zal het moeilijk te raden zijn om niet te weten hoe je dit soort informatie moet ontcijferen.

Stap 5

Verantwoordelijke fabrikanten geven de uitgiftedatum aan in de begeleidende documenten voor het apparaat, in de regel wordt een fabrieksstempel aangebracht in het formaat JJ. MM. DD, zelden wordt de datum met de hand geschreven. Maar vertrouw niet blindelings op deze informatie over het product, verkopers, die de levensduur van het apparaat willen verlengen, de datums opnieuw willen maken voor recentere of zelfs de coupon uit de telefooncel willen verwijderen. Bestudeer in dit geval de garantiekaart; in een correct uitgevoerd document wordt de uitgiftedatum noodzakelijkerwijs op de voorkant van de coupon vermeld.

Aanbevolen: