Hoe MTS-factuurdetails Te Bestellen

Inhoudsopgave:

Hoe MTS-factuurdetails Te Bestellen
Hoe MTS-factuurdetails Te Bestellen

Video: Hoe MTS-factuurdetails Te Bestellen

Video: Hoe MTS-factuurdetails Te Bestellen
Video: How to use the electronic invoice (English) 2024, Mei
Anonim

De mobiele operator MTS biedt zijn abonnees de mogelijkheid om hun uitgaven voor mobiele communicatie te beheersen en een gedetailleerd rekeningoverzicht te ontvangen. Als uw uitgaven voor dit item u buitensporig leken, maak dan van deze gelegenheid gebruik en kijk welke services u meer kosten dan waarop u had gerekend.

Hoe MTS-factuurdetails te bestellen
Hoe MTS-factuurdetails te bestellen

instructies:

Stap 1

Voor het bestellen van een gedetailleerd MTS-account kunt u rechtstreeks contact opnemen met het kantoor van dit bedrijf. Vergeet niet uw paspoort mee te nemen waarin wordt bevestigd dat u informatie opvraagt over het mobiele account dat op uw naam is geregistreerd. Deze service wordt u gratis aangeboden.

Stap 2

Als u toegang heeft tot internet, gaat u naar de MTS-website en geeft u in de instellingen de regio op waarin uw mobiele telefoon is geregistreerd. Selecteer aan de rechterkant in de zijbalk "Internet-assistent" in het menu en ga naar dit gedeelte.

Stap 3

Om uw persoonlijke subsectie te activeren, voert u uw mobiele telefoonnummer in het opgegeven formaat in en voert u het wachtwoord in. Je kunt het krijgen door 25, een spatie, je wachtwoord in een sms-bericht te typen. De lengte moet ten minste 6 tekens zijn en moet ten minste één cijfer, één kleine letter en één Latijnse hoofdletter bevatten. Als u de Internet Assistant al hebt gebruikt, maar uw wachtwoord bent vergeten, hoeft u zich geen zorgen te maken - stuur gewoon een sms met een nieuw wachtwoord. In het systeem wordt dit automatisch gewijzigd, direct na ontvangst van uw bericht.

Stap 4

Selecteer in het menu het item "Account" - "Controle uitgaven". Details van de factuur kunnen in twee versies aan u worden gepresenteerd - voor de huidige maand en voor elke periode niet later dan zes maanden vanaf de huidige datum. Kies de optie die je nodig hebt.

Stap 5

Gedetailleerde informatie over uitgaande oproepen vanaf uw telefoon, verzonden sms-, mms- en internetverbindingen kan u per e-mail of naar uw persoonlijke internetassistent-account worden verzonden. Geef de bezorgmethode voor het rapport op. Als je e-mail hebt gekozen, vul dan het adres in het daarvoor bestemde veld in. Selecteer in de volgende stap het documentformaat van uw voorkeur: xml, html, pdf of xls. Controleer de bestelparameters en bevestig deze door op de knop "Bestellen" te drukken.

Aanbevolen: