Details Van Oproepen Naar Tele2 . Bestellen?

Inhoudsopgave:

Details Van Oproepen Naar Tele2 . Bestellen?
Details Van Oproepen Naar Tele2 . Bestellen?

Video: Details Van Oproepen Naar Tele2 . Bestellen?

Video: Details Van Oproepen Naar Tele2 . Bestellen?
Video: TELE2 Phone Incoming Call 2024, April
Anonim

De service genaamd "Detailing" stelt TELE2-abonnees in staat om alle uitgaande en inkomende oproepen tot in detail te ontcijferen en informatie te ontvangen over telefoonnummers, datum, tijd, kosten en gespreksduur.

Details van oproepen naar tele2. bestellen?
Details van oproepen naar tele2. bestellen?

instructies:

Stap 1

Abonnees kunnen een van de verschillende soorten factuurgegevens kiezen. De eerste is de periodieke granulariteitsmethode. Het kan worden verstrekt voor de vorige rapportageperiode, dat wil zeggen voor één kalendermaand. U kunt dit soort gegevens verkrijgen door persoonlijk contact op te nemen met het servicekantoor. Vergeet in dit geval echter niet uw identiteitsbewijs mee te nemen. De kosten van het gebruik van de service voor een maand bedragen 30 roebel. Als u periodieke detaillering activeert via het online klantenservicesysteem, bedragen de kosten niet langer 30, maar 15 roebel (voor elk verzoek).

Stap 2

Een ander type detaillering voor de TELE2-operator wordt eenmalig genoemd. Het wordt aan de klanten van het bedrijf verstrekt voor zoveel dagen als nodig is (bijvoorbeeld één dag, twee, drie, enzovoort). Het is ook mogelijk om eenmalig een detaillering te bestellen bij een bezoek aan een van de servicekantoren en altijd met een document. Voor elke gedetailleerde dag moet de abonnee 5 roebel betalen.

Stap 3

Zoals reeds vermeld, is de ontvangst van de periodieke detaillering beschikbaar via het online selfservicesysteem. Het bevindt zich op de officiële website van het bedrijf TELE2. Om toegang te krijgen tot dit systeem heeft u een wachtwoord nodig. U kunt het op dezelfde plaats bestellen door op de kolom met de naam "Wachtwoord via SMS te krijgen" te klikken. Het wordt binnen een paar minuten na het verzenden van het verzoek op uw mobiele telefoon afgeleverd. Vergeet niet dat als er gedurende tien minuten geen activiteit is, de sessie automatisch wordt beëindigd (dit is ingesteld om veiligheidsredenen). Om verder te kunnen werken, moet u het tijdelijke wachtwoord opnieuw invoeren.

Aanbevolen: