Een Voorschotaccount Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Een Voorschotaccount Uitschakelen?
Een Voorschotaccount Uitschakelen?

Video: Een Voorschotaccount Uitschakelen?

Video: Een Voorschotaccount Uitschakelen?
Video: your account has been disabled go to community standard facebook disabled account recovery 2021 22 2024, April
Anonim

Advance-account is een service van de Beeline-operator, waarmee u vanaf uw mobiele telefoon kunt betalen voor de diensten van externe providers. Als u of uw naasten per ongeluk een simkaart hebben getekend voor een of andere dienst met automatische periodieke betaling, moet de voorschotrekening worden gedeactiveerd.

Een voorschotaccount uitschakelen?
Een voorschotaccount uitschakelen?

instructies:

Stap 1

Gebruik het USSD-commando * 110 * 272 # om het geavanceerde account op de eerste manier uit te schakelen. Het moet worden verzonden vanaf de simkaart waarop het abonnement geldig is. Wacht op een antwoordbericht dat de service is uitgeschakeld. Daarna kunnen externe providers geen geld meer opnemen van uw telefoonrekening, maar u kunt ze ook niet opnemen en verzilveren via directe overboekingsdiensten, en ook niet overboeken naar de rekeningen van andere abonnees.

Stap 2

Het is onmogelijk om deze services afzonderlijk uit te schakelen, dat wil zeggen om er bijvoorbeeld voor te zorgen dat de abonnementen niet werken, maar de mobiele overdracht werkt, dat kan niet - ofwel alles is uitgeschakeld of alles is ingeschakeld. U kunt dit USSD-commando zelfs in roaming verzenden, ook internationaal, het wordt niet in rekening gebracht.

Stap 3

De tweede afsluitmethode moet worden gebruikt in de thuisregio. Bel 0611 en wacht op het antwoord van de adviseur. Vraag hem om de voorschotrekening uit te schakelen. Wacht net als in het vorige geval op het bericht over de succesvolle ontkoppeling. Daarna zullen dezelfde beperkingen optreden als in het vorige geval.

Stap 4

U kunt hetzelfde nummer bellen vanaf een andere Beeline-simkaart, ook in uw thuisregio, en vervolgens aan de adviseur uitleggen op welk nummer u de service moet uitschakelen. In dit geval moet u de paspoortgegevens van de eigenaar van de simkaart waarop u het voorschotaccount wilt uitschakelen een naam geven. Bij internationale, en in sommige gevallen ook bij binnenlandse roaming, wordt een oproep naar 0611 in rekening gebracht.

Stap 5

Externe providers, enige tijd nadat ze geen geld meer van uw simkaartaccount ontvangen, deactiveren automatisch abonnementen. De periode waarin dit gebeurt kan variëren, van een week tot zes maanden, en meestal zijn hier geen meldingen van. Nadat het abonnement is verdwenen, kan de voorschotrekening weer worden ingeschakeld. Maar het is niet mogelijk om dit te doen vanaf het toetsenbord van de telefoon.

Stap 6

Bel 0611 (ook vanuit uw thuisregio), wacht tot de adviseur antwoordt en laat hem weten dat u de voorschotrekening weer wilt inschakelen. Dicteer uw paspoortgegevens aan hem. U kunt nu weer mobiele overschrijvingen uitvoeren, geld opnemen van uw simkaartrekening, enz. Maar wees voorzichtig - trap niet in de gimmicks van de aanbieders van entertainmentabonnementen, anders moet de voorschotrekening weer worden uitgeschakeld.

Aanbevolen: