Een Vaste Telefoon Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Een Vaste Telefoon Uitschakelen?
Een Vaste Telefoon Uitschakelen?

Video: Een Vaste Telefoon Uitschakelen?

Video: Een Vaste Telefoon Uitschakelen?
Video: 2014/15 Panasonic Cordless telephones -- How to turn off the ringer 2024, Mei
Anonim

De ontwikkeling van mobiele communicatie doet veel eigenaren van vaste telefoons nadenken of ze deze dienst nodig hebben. Er zijn veel abonnees onder degenen die het niet erg vinden om het contract te beëindigen en de dienst te weigeren die ze niet nodig hebben. Dit kan door contact op te nemen met de exploitant.

Een vaste telefoon uitschakelen?
Een vaste telefoon uitschakelen?

Het is nodig

  • - paspoort;
  • - eigendomsdocumenten van het appartement.
  • - contract voor het gebruik van telefonische communicatie;
  • - betalingsbewijzen.

instructies:

Stap 1

Neem contact op met uw telefoniste. In de regel zijn dit filialen van Rostelecom. Staat het contract met deze organisatie op jouw naam en sta je tegelijkertijd ingeschreven in het appartement, dan heb je geen ander document nodig dan een paspoort. U kunt bij verschillende onvoorziene omstandigheden een kopie van het contract meenemen. Iedereen die niet in het appartement is ingeschreven, heeft een bewijs nodig dat hij het recht heeft om ontbinding van het contract te eisen. Een dergelijk bewijs is een eigendomsbewijs van het appartement. Als je de telefoon wilt uitschakelen die je samen met het appartement van een overleden familielid hebt geërfd, neem dan een overlijdensakte of een kopie ervan.

Stap 2

Denk eraan om uw rekeningen te betalen. Als u schulden heeft, beëindigt de exploitant het contract niet, behalve in gevallen waarin de vorige eigenaar is overleden. In dit geval is het raadzaam om direct na ontvangst van de overlijdensakte contact op te nemen met de exploitant. Het kan zijn dat u pas op het moment van vererving afstand kunt doen van de telefoon. Wel moet u een aanvraag indienen met een verklaring dat u het niet nodig heeft en dat u er ook niet voor gaat betalen. Het is goed mogelijk dat in het geval van het verwijderen van de telefoon en niet opnieuw uit te geven aan de nieuwe eigenaar, ze je halverwege tegemoet zullen komen. Het is echter mogelijk dat u vanaf het overlijden van de vorige eigenaar tot de nalatenschap de gehele tijd abonnementsgeld moet betalen.

Stap 3

Heb je ook internet via je telefoonoperator, zoek dan een andere provider. Neem uw bonnetjes mee als u betaalt via een bank, postkantoor of betaalautomaat. Voor wie gewend is om direct bij de klantenservice te betalen is dit niet nodig.

Stap 4

Bij het klantenservicecentrum wordt u gevraagd een verklaring te schrijven en zeker te vragen naar de reden. Het kan van alles zijn, van een moeilijke financiële situatie tot verhuizen naar een nieuw appartement. Het kan zijn dat u wordt aangeboden om de telefoon te houden, maar over te stappen naar een lager tarief. U zult moeten beslissen. U krijgt ook te horen dat u de telefoon moet betalen "voor ontkoppeling", dat wil zeggen, de saldi betalen - bijvoorbeeld voor de huidige maand, voor de onderhandelingen van gisteren, enz. Meestal kan dit rechtstreeks in het klantencentrum worden gedaan. Ze vertellen je ook vanaf welk moment het contract als beëindigd wordt beschouwd.

Aanbevolen: