Hoe Per Satelliet Te Weten Te Komen Waar Een Persoon Zich Bevindt?

Inhoudsopgave:

Hoe Per Satelliet Te Weten Te Komen Waar Een Persoon Zich Bevindt?
Hoe Per Satelliet Te Weten Te Komen Waar Een Persoon Zich Bevindt?

Video: Hoe Per Satelliet Te Weten Te Komen Waar Een Persoon Zich Bevindt?

Video: Hoe Per Satelliet Te Weten Te Komen Waar Een Persoon Zich Bevindt?
Video: Сказка острова 19 серия русская озвучка (Фрагмент №1) | Ada Masalı 19.Bölüm 1.Fragmanı 2024, April
Anonim

De persoonslokalisatiediensten die worden aangeboden door mobiele operators zijn niet nauwkeurig genoeg. Met satellietnavigatie kun je de coördinaten van bijvoorbeeld een kind veel nauwkeuriger bepalen. U hoeft alleen te betalen voor onbeperkte internettoegang.

Hoe per satelliet te weten te komen waar een persoon zich bevindt?
Hoe per satelliet te weten te komen waar een persoon zich bevindt?

instructies:

Stap 1

Selecteer het navigatieapparaat (tracker) dat de persoon van wie je de locatie wilt bepalen bij zich zal hebben. Stijlvolle trackers zonder bedieningselementen zijn geschikt voor sporters wiens sport wordt geassocieerd met beweging in de ruimte (hardlopers, skiërs, fietsers, klimmers). Met behulp van zo'n apparaat kun je na de training je eigen route op het computerscherm zien, en als een sporter in gevaar is, kunnen collega's die vinden. Het is beter om een kind een speciale tracker-telefoon voor kinderen te geven of een apparaat dat in het horloge is ingebouwd. De laatste van deze apparaten stuurt een alarm naar ouders wanneer ze proberen de armband los te maken. De detectienauwkeurigheid zal verder worden verbeterd als het apparaat de ontvangst van signalen van GLONASS-satellieten ondersteunt.

Stap 2

Installeer eerst de simkaart die je met de tracker wilt gebruiken in een gewone mobiele telefoon. Zoek op de website van de operator een USSD-opdracht die is ontworpen om het goedkoopste tarief voor onbeperkte internettoegang te verbinden. Voer deze opdracht in en wacht op het bericht dat de service is verbonden.

Stap 3

Verplaats de kaart naar de tracker. Laad hem op en zoek de instructies om hem te bedienen in de instructies. Stuur een opdracht vanaf een andere telefoon om het toegangspunt (APN) in te stellen. Stuur vanaf een andere telefoon deze opdracht samen met de puntnaam naar de tracker. Dit laatste moet niet beginnen met het woord wap, maar met het woord internet, bijvoorbeeld internet.mts.ru, internet.beeline.ru. Neem voor de exacte waarde van deze parameter contact op met de ondersteuningsdienst van de operator.

Stap 4

Stuur nu nog een opdracht om de gebruikersnaam en het wachtwoord in te stellen om toegang te krijgen tot het apparaat. Zorg ervoor dat u een complex wachtwoord kiest. Als een kind de tracker bij zich draagt, geef hem dan niet de inloggegevens. Voor een sporter, die zelf geïnteresseerd is in het bepalen van zijn eigen locatie, kunnen deze gegevens worden gecommuniceerd.

Stap 5

Ga naar de site die is gespecificeerd in de instructies voor het apparaat. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Breng de tracker naar het raam en wacht tot de locatie is bepaald. Nadat u het werk van de tracker heeft gecontroleerd, kunt u deze aan de persoon geven van wie u de locatie wilt bepalen. Daarna rest alleen nog het tijdig aanvullen van het account van de in de tracker geïnstalleerde simkaart en het opladen van de batterij.

Aanbevolen: