Een Gesloten Browsertabblad Openen

Een Gesloten Browsertabblad Openen
Een Gesloten Browsertabblad Openen

Video: Een Gesloten Browsertabblad Openen

Video: Een Gesloten Browsertabblad Openen
Video: How to Reopen recently closed tab in Google Chrome | Restore tabs in Chrome | Easy and Updated 2021! 2024, Mei
Anonim

Ieder van ons kent dit onaangename gevoel wanneer je moet zoeken naar een site die je zojuist per ongeluk lange tijd hebt gesloten.

Maar om gesloten tabbladen te herstellen, heeft elke browser speciale toetscombinaties. Dus hoe open je een gesloten browsertabblad?

Een gesloten browsertabblad openen
Een gesloten browsertabblad openen

De eenvoudigste manier om een gesloten tabblad te openen, is door op de toetsencombinatie Ctrl + T of Ctrl + Shift + T te drukken. U kunt op deze manier een gesloten tabblad in bijna alle browsers herstellen - Opera, Firefox, Google Chrome, Internet Explorer.

Voor gelukkige eigenaren van Apple-computers is het openen van gesloten tabbladen in Safari mogelijk door op CMD + Z-toetsen te drukken.

Opera heeft ook een prullenbak, waarin de geschiedenis van gesloten tabbladen wordt opgeslagen. U vindt deze aan de rechterkant van het bedieningspaneel.

In IE 9 is er nog een andere manier om gesloten tabbladen te openen. Open een nieuw tabblad, selecteer Gesloten tabbladen opnieuw openen in de linkerbenedenhoek van het menu en selecteer het gewenste tabblad.

Google Chrome-gebruikers kunnen de Prullenbak-extensie installeren - een analoog van de prullenbak, die de laatste gesloten tabbladen opslaat.

Eigenaren van Apple iPad-tablets kunnen gesloten tabbladen herstellen door de "+"-knop naast de adresbalk van de Safari-browser een paar seconden ingedrukt te houden. Deze functie is nog niet beschikbaar voor iPhone-bezitters.

En natuurlijk kunt u een gesloten tabblad in elke browser herstellen met behulp van het menu "Geschiedenis", dat een lijst opslaat van alle bekeken pagina's. Dit menu kan worden opgeroepen door op de toetsen Ctrl + H te drukken.

Aanbevolen: