Hoe Een Video Van De Camera Te Gooien

Inhoudsopgave:

Hoe Een Video Van De Camera Te Gooien
Hoe Een Video Van De Camera Te Gooien

Video: Hoe Een Video Van De Camera Te Gooien

Video: Hoe Een Video Van De Camera Te Gooien
Video: 12 tips for shooting iPhone 11 and 11 Pro video 2024, April
Anonim

De meeste digitale cameramodellen ondersteunen video-opname. Het is echter niet zo handig om het op de camera zelf te bekijken, dus het is logischer om de video van het apparaat naar de harde schijf van de computer te laten vallen.

Hoe een video van de camera te gooien
Hoe een video van de camera te gooien

instructies:

Stap 1

Sluit de camera met een USB-kabel aan op uw computer. Steek hiervoor het ene uiteinde van het snoer in het apparaat zelf en het andere uiteinde in de USB-connector van de computersysteemeenheid. Druk op de aan/uit-knop op de camera.

Stap 2

Gebruik Verkenner om de map met de inhoud van de camera te openen. Ga hiervoor naar "Deze computer" en klik op het camerapictogram (soms herkent het besturingssysteem de camera als een verwisselbare schijf). Zoek de benodigde videobestanden, selecteer ze met de linkermuisknop terwijl u de Ctrl-toets op het toetsenbord ingedrukt houdt, klik vervolgens met de rechtermuisknop en selecteer "Kopiëren" in de lijst. Open de map voor het opslaan van de video van de camera, klik met de rechtermuisknop en selecteer "Plakken". Wacht tot alle bestanden zijn gekopieerd.

Stap 3

Bovendien kan de video worden gegooid met behulp van een van de bestandsbeheerders. Start de bijbehorende applicatie en open vervolgens in een van de panelen de map met de video in de camera en in de andere - de computermap voor het opslaan van de video. Selecteer de bestanden die u naar uw harde schijf wilt kopiëren en druk op de knop "Kopiëren" of sneltoets (meestal F5) om het proces te starten.

Stap 4

Als de video in de camera op een geheugenkaart staat, kunt u de volgende methode gebruiken. Zet de camera uit, open de zijklep en verwijder de geheugenkaart. Om dit te doen, drukt u er een beetje op en laat u hem vervolgens los.

Stap 5

Plaats de geheugenkaart in de kaartlezer van uw computer. Het kan zowel ingebouwd zijn als aangesloten met een USB-kabel. Nadat het systeem de verbinding van een nieuw verwijderbaar apparaat heeft gedetecteerd, opent u de map met de inhoud van de geheugenkaart. Zoek de benodigde videobestanden, markeer ze en kopieer ze naar de harde schijf van uw computer.

Stap 6

Klik na het einde van het kopieerproces in het systeemvak op het pictogram "Hardware veilig verwijderen" en selecteer de geheugenkaart. Verwijder het uit de computer en plaats het opnieuw in de camera.

Aanbevolen: