Hoe Foto's Op Een IPhone Te Gooien

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Op Een IPhone Te Gooien
Hoe Foto's Op Een IPhone Te Gooien

Video: Hoe Foto's Op Een IPhone Te Gooien

Video: Hoe Foto's Op Een IPhone Te Gooien
Video: Como receber chamadas com #fotos em tela cheia dos seus contatos no #iPhone? 2024, Maart
Anonim

Mobiele technologieën maken het niet alleen mogelijk om op een afstand van vele kilometers te communiceren, maar ook om talloze fotoalbums met foto's van vrienden, familieleden en geliefden in uw zak te dragen. Gebruik de internetbrowser of de programma's die bij het apparaat zijn geleverd om foto's naar de iPhone te uploaden.

Hoe foto's op een iPhone te gooien
Hoe foto's op een iPhone te gooien

Het is nodig

  • - iPhone;
  • - een computer waarop iTunes is geïnstalleerd;
  • - het internet;
  • - account wachtwoord;
  • - Internetbrowser op iPhone.

instructies:

Stap 1

Upload foto's naar uw computer om ze naar de iPhone te verplaatsen. Maak er een speciale map voor aan, zodat je ze daarna snel naar je telefoon kunt downloaden. Onthoud of schrijf de naam op.

Stap 2

Sluit de iPhone aan op uw computer. Wacht tot iTunes volledig is geladen. Voer uw wachtwoord in en synchroniseer de apparaten.

Stap 3

De map Afbeeldingen bestaat niet in uw iTunes-bibliotheek. Selecteer je iPhone onder Apparaten. Zoek in het hoofdvenster dat wordt geopend het tabblad "Foto's". Klik erop met je muis. Vink het vakje aan naast de zin "Synchroniseer foto's van …". Klik in het venster "Afbeeldingen" op de pijl en selecteer in het vervolgkeuzevenster "Map selecteren …". Geef de naam op van de map die u hebt gemaakt, bevestig met de knop "Map selecteren".

Stap 4

Kies hoe je wilt synchroniseren: alle mappen of alleen de mappen die je hebt geselecteerd. Houd er rekening mee dat mappen die niet zijn aangevinkt wanneer ze zijn geselecteerd, van de iPhone worden verwijderd. Om ze terug te zetten, moet u opnieuw synchroniseren. Na een tijdje worden alle foto's die je nodig hebt geüpload naar je telefoon.

Stap 5

Bewaar foto's van internet rechtstreeks via de iPhone. Ga naar de pagina waar de gewenste afbeelding staat, klik erop. Selecteer Volledig formaat om een foto van goede kwaliteit te uploaden. Plaats uw vinger op de afbeelding en houd deze een paar seconden vast. Onderaan verschijnt een menu. Selecteer "Afbeelding opslaan". Het wordt direct gedownload naar je iPhone.

Stap 6

Alle gedownloade afbeeldingen worden standaard opgeslagen in de map "Foto's", het tabblad "Camerarol". U kunt dit gedeelte bewerken door een map toe te voegen die alleen de foto's bevat die u nodig heeft. Verwijder ze in dit geval niet uit de "Camerarol", ze worden dan automatisch verwijderd uit de aangemaakte map.

Stap 7

Ga naar het gedeelte "Foto's". Selecteer rechtsboven in het venster de opdracht Wijzigen. Het pictogram Toevoegen verschijnt aan de linkerkant. Klik erop en voer de naam van het aan te maken album in. Selecteer de gewenste foto's en gebruik de knop "Voltooien" om te bevestigen. Er is een map gemaakt met alleen de afbeeldingen die u nodig hebt.

Aanbevolen: