Internet Instellen Op Een Tablet

Inhoudsopgave:

Internet Instellen Op Een Tablet
Internet Instellen Op Een Tablet

Video: Internet Instellen Op Een Tablet

Video: Internet Instellen Op Een Tablet
Video: Android Connection Settings Tablet 2024, April
Anonim

Zonder internettoegang maakt de tablet geen gebruik van de meeste van zijn handige functies. Het is onmogelijk om applicaties te downloaden, naar sociale netwerken te gaan en de informatie te vinden die je nodig hebt. Om het apparaat gemakkelijk te gebruiken, moet je uitzoeken hoe je internet op je tablet kunt instellen.

Internet instellen op een tablet
Internet instellen op een tablet

instructies:

Stap 1

Om internet op een tabletcomputer te configureren, moet u naar het gedeelte Instellingen gaan. Om verbinding te maken met mobiel internet, selecteert u "Draadloze instellingen> Mobiele netwerken". Op modellen van verschillende merken, zelfs met hetzelfde Android- of Windows-besturingssysteem, kunnen de sectienamen enigszins verschillen, maar dit kleine verschil zou u er niet van moeten weerhouden internet in te stellen.

Stap 2

Open het tabblad APN Access Point, klik erop en maak een nieuwe verbinding.

Stap 3

Om een nieuw toegangspunt aan te maken, moet u de instellingen van uw operator op de tablet invoeren. In de regel worden ze met een simkaart meegeleverd.

Stap 4

Laten we een voorbeeld bekijken van hoe internet op een tablet in het MTS-netwerk kan worden ingesteld. In andere netwerken moet u dezelfde bewerkingen uitvoeren, alleen de parameters wijzigen in die van het mobiele netwerk.

Stap 5

Wanneer u een toegangspunt maakt, typt u internet.mts.ru in de sectie, specificeert u mts als gebruikersnaam en wachtwoord. De overige onderdelen hoeven niet te worden ingevuld. Sla uw invoer op, sluit onnodige tabbladen en geniet van de nieuwe functies van uw tablet.

Stap 6

Om het Beeline-netwerk te configureren, specificeert u internet.beeline.ru als de APN en beeline in de wachtwoord- en inlogvelden. Voor de operator Megafon APN - internet, voor Tele2 - internet.tele2.ru, hoeft u in beide gevallen de login en het wachtwoord niet in te vullen.

Stap 7

De meeste tabletmodellen hebben geen simkaartslot of een usb-poort om een modem aan te sluiten. Om internet op de tablet in te stellen, maken ze in dit geval gebruik van een draadloos wifi-netwerk. In de regel hoeft u geen parameters in te voeren. U moet wifi-toegang inschakelen, uw netwerk selecteren en een wachtwoord invoeren.

Aanbevolen: