Hoe Zet Je Linux Op Een PDA

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Linux Op Een PDA
Hoe Zet Je Linux Op Een PDA

Video: Hoe Zet Je Linux Op Een PDA

Video: Hoe Zet Je Linux Op Een PDA
Video: Installing Windows CE in Beaglebone Black 2024, Mei
Anonim

Moderne zakcomputers maken een snelle vervanging van het besturingssysteem mogelijk. Veel gebruikers geven er de voorkeur aan Linux OS te gebruiken, vooral als ze bekend zijn met de functies, het ontwerp en de instellingen. Dit systeem is vooral handig voor zakelijke professionals die volledige toegang tot hun computer willen. Speciale software maakt het eenvoudig om het systeem op uw apparaat te installeren.

Hoe zet je Linux op een PDA
Hoe zet je Linux op een PDA

Noodzakelijk

  • -computer met internettoegang;
  • - software Palm Desktop en HotSync Manager;
  • -kabel voor datatransmissie;
  • -installatiebestand voor Linux OS;
  • -multimediakaart.

instructies:

Stap 1

Koop een speciale multimedia geheugenkaart bij de merkwinkel van uw computerleverancier of bestel deze online. Verwijder de beschermkap van de achterkant van uw Pocket PC. Verwijder de batterij en plaats de multimediakaart. Plaats de batterij. Plaats de beschermkap van het apparaat terug. Zet het aan.

Stap 2

Bewaar al je bestanden, media, video's en muziek op je multimediakaart. Als u een Linux-systeem op een apparaat installeert, kunnen al uw gegevens worden gewist. Selecteer achtereenvolgens alle bestanden die u wilt opslaan en klik op de knop "Opties". Selecteer in het menu "Opslaan op multimediakaart".

Stap 3

Download Palm Desktop en HotSync Manager-software. Met de eerste applicatie kunt u de nieuwste versie van het systeem downloaden en correct installeren op uw Pocket PC. De tweede is nodig voor de juiste synchronisatie van het apparaat om het verlies van belangrijke systeembestanden van het apparaat te voorkomen. Sla de bestanden op het bureaublad van uw thuiscomputer op. Start Palm Desktop en volg de installatie-instructies.

Stap 4

Download het installatiebestand van het Linux-besturingssysteem en sla het ook op uw bureaublad op. Start je computer opnieuw op. Sluit het ene uiteinde van de datakabel aan op de Pocket PC. Sluit het andere uiteinde van de kabel aan op een USB-poort op je desktop of laptop.

Stap 5

Start het HotSync Manager-programma. Druk op de toets Opties. Volg de verdere instructies in de app. Voer het Linux OS-installatieprogramma uit. Druk op de knop "Synchroniseren". Wacht tot de synchronisatie plaatsvindt.

Stap 6

Koppel de datakabel los. Selecteer nu het "Garux"-bestand dat in uw toepassingsmenu verschijnt. Wacht tot het systeem op uw thuiscomputer is geïnstalleerd. Houd de aan/uit-knop van uw apparaat ingedrukt. Wacht 30 seconden na het uitschakelen om het weer in te schakelen. Het systeem is geïnstalleerd en klaar voor gebruik!

Aanbevolen: