Hoe Zet Je Een Ringtone In HTC

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Een Ringtone In HTC
Hoe Zet Je Een Ringtone In HTC

Video: Hoe Zet Je Een Ringtone In HTC

Video: Hoe Zet Je Een Ringtone In HTC
Video: How to Change your Ringtone - HTC One 2024, Mei
Anonim

HTC is een populaire Taiwanese fabrikant van communicators en tablets. Eigenaren van HTC-telefoons hebben de mogelijkheid om verschillende melodieën in te stellen voor inkomende oproepen.

Hoe zet je een ringtone in HTC
Hoe zet je een ringtone in HTC

instructies:

Stap 1

Als u een eenvoudige HTC mobiele telefoon of een communicator op basis van het mobiele Android-platform gebruikt, gaat u naar het hoofdmenu van het apparaat en selecteert u "Instellingen". Open daarin het item "Geluidsinstellingen". Scroll naar beneden op de pagina en stop bij de Ringtone-optie. Klik erop en selecteer een van de vooraf geïnstalleerde beltonen of MP3-muziekbestanden uit uw persoonlijke verzameling. U kunt dezelfde acties uitvoeren met de parameter "Herinneringsmelodie" en een beltoon selecteren voor inkomende sms-berichten en herinneringen aan gebeurtenissen in de kalender. Als u een HTC-communicator gebruikt op basis van Windows Mobile, kunt u de beltoon wijzigen in het gedeelte "Melodieën - geluiden" van de instellingen.

Stap 2

U kunt de Play Market-applicatie (op Android-apparaten) of Windows Phone Store (op Windows Mobile-apparaten) gebruiken, die zich standaard in het hoofdmenu bevinden en waarmee u gratis of voor een klein bedrag audiotracks kunt kopen. beschikbaar zal zijn om te luisteren of te installeren tijdens een oproep. Zorg ervoor dat je internetverbinding actief is op je telefoon en ga naar het muziekgedeelte van de app. Selecteer de track die je leuk vindt en download naar je telefoon. Nu is het beschikbaar wanneer u een melodie selecteert in de instellingen.

Stap 3

Ook kunnen eigenaren van mobiele HTC-apparaten muzieknummers vanaf een computer naar hun telefoon overbrengen. Om dit te doen, sluit u uw communicator aan op uw computer via een USB-verbinding. Houd er rekening mee dat op uw telefoon een miniatuurgeheugenkaart moet zijn geïnstalleerd om als opslag voor gebruikersbestanden te dienen. Wacht tot het besturingssysteem van de computer het apparaat als extern opslagmedium detecteert. Nu kunt u de bestanden die u nodig heeft naar de geheugenkaart kopiëren, waarvan de map beschikbaar zal zijn in de map "Mijn Computer".

Aanbevolen: