Een Nokia-telefoon Resetten

Inhoudsopgave:

Een Nokia-telefoon Resetten
Een Nokia-telefoon Resetten

Video: Een Nokia-telefoon Resetten

Video: Een Nokia-telefoon Resetten
Video: HARD RESET Nokia 2, 3, 5, 6 (2017) 2024, April
Anonim

Om de werking van een mobiele telefoon te normaliseren, wordt het soms aanbevolen om een volledige reset van de instellingen uit te voeren. Dit proces kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Sommige daarvan hebben betrekking op het gebruik van speciale software.

Een Nokia-telefoon resetten
Een Nokia-telefoon resetten

Het is nodig

Nokia Feniks

instructies:

Stap 1

Probeer eerst uw mobiele telefoon te resetten met de standaardfuncties van dit toestel. Open het hoofdmenu van het mobiele apparaat en selecteer het item "Instellingen".

Stap 2

Zoek de optie "Fabrieksinstellingen herstellen" en activeer deze. Na een tijdje verschijnt er een veld voor het invoeren van de code. Als u de standaard beveiligingscode niet hebt gewijzigd, voert u het nummer 12345 in. U kunt het wachtwoord ook verduidelijken in de instructies voor uw mobiele telefoon.

Stap 3

Druk op de OK-toets om de ingevoerde code te bevestigen. Wacht terwijl de telefoon is gereset. De machine zal automatisch opnieuw opstarten.

Stap 4

U kunt ook speciale servicecodes gebruiken om de apparaatparameters te resetten. Verwijder de simkaart en het USB-flashstation uit de telefoon. Als u alleen de instellingen van het apparaat wilt resetten, voert u * # 7780 # in en drukt u op de belknop.

Stap 5

In het geval dat u alle onnodige informatie en applicaties volledig moet verwijderen, voert u de servicecode * # 7370 # in. Zorg er van tevoren voor dat u belangrijke informatie in het geheugen van het apparaat opslaat.

Stap 6

Als de mobiele telefoon niet aan gaat, probeer dan de parameters te resetten door op de gewenste toetsencombinatie te drukken. Druk op de volgende knoppen: "Stuur een oproep", nummer 3 en "Asterisk". Druk nu op de aan/uit-knop van het apparaat.

Stap 7

Als u het wachtwoord dat verschijnt wanneer u uw apparaat inschakelt, opnieuw moet instellen, gebruikt u Nokia Phoenix. Hiermee kunt u het uitgeschakelde apparaat flashen.

Stap 8

Sluit uw telefoon aan op uw computer en installeer de juiste stuurprogramma's door het apparaat meerdere keren aan en uit te zetten. Start Nokia Phoenix en activeer de modus Geen verbinding. Download het firmwarebestand en pak het uit het archief uit.

Stap 9

Update de firmware van uw mobiele telefoon. In deze situatie is het beter om de softwareversie te gebruiken die momenteel is geïnstalleerd.

Aanbevolen: