Nokia Resetten

Inhoudsopgave:

Nokia Resetten
Nokia Resetten

Video: Nokia Resetten

Video: Nokia Resetten
Video: ЖЕСТКИЙ СБРОС Nokia 2, 3, 5, 6 (2017) 2024, Mei
Anonim

Eigenaren van Nokia-smartphones weten dat de telefoon na het installeren van sommige applicaties langzaam begint te werken en regelmatig vastloopt. Het probleem is niet opgelost, zelfs niet na het verwijderen van de noodlottige programma's. In dergelijke gevallen moet u de telefoon terugbrengen naar de fabrieksinstellingen.

Nokia resetten
Nokia resetten

instructies:

Stap 1

Om te voorkomen dat de informatie die op de geheugenkaart is opgeslagen tijdens het resetproces van de telefoon wordt beschadigd, verwijdert u deze van de telefoon. Maar sla er eerst al je contacten, berichten en andere belangrijke informatie op, met uitzondering van applicaties en telefooninstellingen. Dit kan via de "Application Manager" in het telefoonmenu. Selecteer de opdracht "Back-up" en sla de gegevens op.

Stap 2

Voer daarna de servicecode * # 7370 # in op het toetsenbord. Er wordt om bevestiging gevraagd om de opdracht uit te voeren, waarna de smartphone opnieuw wordt opgestart. Tijdens het herstartproces worden alle persoonlijke gegevens volledig verwijderd, inclusief berichten, agenda-afspraken, contacten, geïnstalleerde programma's, enz. Eenmaal ingeschakeld, wordt uw Nokia-smartphone teruggezet op de fabrieksinstellingen.

Stap 3

Nu kunt u de geheugenkaart plaatsen en gegevensherstel uitvoeren. Selecteer Applicatiebeheer opnieuw en herstel. Contacten, berichten en andere informatie worden teruggestuurd naar de telefoon.

Aanbevolen: