Hoe De Standaardinstellingen In Nokia Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Standaardinstellingen In Nokia Te Herstellen
Hoe De Standaardinstellingen In Nokia Te Herstellen

Video: Hoe De Standaardinstellingen In Nokia Te Herstellen

Video: Hoe De Standaardinstellingen In Nokia Te Herstellen
Video: Nokia Lumia 520 hard reset 2024, April
Anonim

Het herstellen van de fabrieksinstellingen (standaard) van een mobiel Nokia-apparaat van verschillende modellen kan verschillen in onbeduidende details, maar het volgt hetzelfde algoritme van acties: het herstel wordt uitgevoerd door middel van het systeem en vereist geen gebruik van extra applicaties.

Hoe de standaardinstellingen in Nokia te herstellen
Hoe de standaardinstellingen in Nokia te herstellen

instructies:

Stap 1

Open het hoofdmenu van het apparaat en ga naar het item "Instellingen" om de bewerking uit te voeren om de standaard (fabrieks)instellingen van uw telefoon te herstellen.

Stap 2

Selecteer het gedeelte "Fabrieksinstellingen herstellen". Mogelijke namen:

- "Apparaatinstellingen resetten";

- "Herstel naar fabrieksinstellingen";

- "Standaard instellingen terugzetten."

Stap 3

Selecteer het item "Alleen instellingen herstellen" om terug te keren naar de standaardkenmerken van de telefoon met behoud van de bestaande persoonlijke gegevens, berichten en mediabestanden (een mogelijke optie voor het commando: "Alleen instellingen").

Stap 4

Gebruik de opdracht Alles herstellen om alle informatie die op het apparaat is opgeslagen volledig te wissen en terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Stap 5

Geef de apparaatvergrendelingscode op voordat u de herstelbewerking uitvoert. Geef de standaardcode 12345 op als deze niet is gewijzigd en voer uw waarde in als de blokkeringscode is gewijzigd.

Stap 6

Als u de juiste code niet invoert, moet u contact opnemen met Nokia Care.

Stap 7

Gebruik de introductie van een speciale code * # 7780 # om een alternatieve methode te implementeren voor het herstellen van de standaardinstellingen van een mobiel apparaat, of voer de waarde * # 7370 # in om alle gegevens volledig te wissen en multimediabestanden te verwijderen met het herstellen van de fabrieksinstellingen van de telefoon.

Stap 8

Zorg ervoor dat u de geheugenkaart verwijdert voordat u de herstelbewerking uitvoert, omdat anders alle informatie wordt gewist en de kaart zelf wordt vergrendeld.

Aanbevolen: