Hoe De Beveiligingscode Op Nokia Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beveiligingscode Op Nokia Te Herstellen
Hoe De Beveiligingscode Op Nokia Te Herstellen

Video: Hoe De Beveiligingscode Op Nokia Te Herstellen

Video: Hoe De Beveiligingscode Op Nokia Te Herstellen
Video: Nokia 105 TA-1174 Security Code Unlock 100% Working 2024, Maart
Anonim

De beveiligingscode in mobiele telefoons dient om onbevoegde toegang tot de menu's van uw mobiele apparaat te voorkomen. Nokia-telefoons zijn geen uitzondering.

Hoe de beveiligingscode op nokia te herstellen
Hoe de beveiligingscode op nokia te herstellen

Noodzakelijk

  • - toegang tot de telefoon;
  • - instructie.

instructies:

Stap 1

Voer de standaard beveiligingscode in op de overeenkomstige regel in het venster van uw mobiele telefoon. Standaard is deze code 12345 of 0000, probeer ook andere combinaties van deze nummers. Het aantal invoerpogingen is onbeperkt. Dit is relevant in gevallen waarin u tijdens het gebruik van het mobiele apparaat het wachtwoord nooit hebt gewijzigd.

Stap 2

Bekijk ook het item Beveiliging in de gebruikershandleiding van de telefoon om precies te zien wat het standaardwachtwoord is. Als u geen instructies hebt, download deze dan van de officiële website van de fabrikant of van andere internetbronnen, afhankelijk van uw model. Mogelijk moet u de code invoeren wanneer u uw telefoonbestanden beveiligt, wanneer u de instellingen terugzet naar de oorspronkelijke, of wanneer u andere bewerkingen uitvoert met betrekking tot toegang tot beheerfuncties, dus het is het beste om het wachtwoord in dit menu in te stellen dat u kunt onthouden in de toekomst.

Stap 3

Geef uw telefoon aan de specialisten van het servicecentrum voor verdere wachtwoordreset. Dit probleem wordt in sommige, zeer zeldzame gevallen ook opgelost door uw mobiele apparaat te flashen, maar hier moet u ook het juiste programma selecteren dat speciaal voor uw model is gemaakt.

Stap 4

Het beste van alles is dat u geen risico's neemt door deze actie zelf uit te voeren, omdat u uw mobiele apparaat kunt beschadigen en u opnieuw een beroep moet doen op de diensten van specialisten.

Stap 5

Probeer de mogelijke wachtwoordopties te onthouden met behulp van speciaal daarvoor ontworpen programma's. Vul hierin mogelijke getallen in die je zou kunnen gebruiken, genereer dan mogelijke combinaties, maar dit kan behoorlijk lang duren. Maar na het bekijken van de resultaten is het goed mogelijk dat u het wachtwoord zelf onthoudt.

Aanbevolen: