Hoe Vindt U Het Tarief In "Beeline"

Inhoudsopgave:

Hoe Vindt U Het Tarief In "Beeline"
Hoe Vindt U Het Tarief In "Beeline"

Video: Hoe Vindt U Het Tarief In "Beeline"

Video: Hoe Vindt U Het Tarief In
Video: Zijn de dagen van het VMS (Vendor Management Systeem) geteld? 2024, April
Anonim

Als u de naam van het tariefplan dat u gebruikt bent vergeten, is er niets verrassends - het gebeurt dat het geheugen van mensen faalt. Maar dit probleem is op te lossen. Abonnees van de mobiele operator "Beeline" hebben verschillende manieren om verduidelijkende informatie over hun tarief te verkrijgen. Al deze methoden zijn snel, eenvoudig en helemaal gratis - u kunt elke methode kiezen.

Hoe vindt u het tarief in
Hoe vindt u het tarief in

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - een computer;
  • - internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Kies het USSD-commando * 110 * 05 # op uw telefoon en druk op de belknop. De naam van uw tariefplan en de verbindingsdatum worden aangegeven in het sms-bericht dat binnen enkele seconden op uw telefoon zal verschijnen.

Stap 2

Kies het USSD-commando * 111 # op uw telefoon en druk op de belknop. Er verschijnt een menu op het scherm van uw telefoon, waarvan alle items genummerd zijn. Om door het menu te navigeren, stuur je met de functietoetsen van je telefoon een cijfer terug met het nummer van de gewenste sectie.

Stap 3

Selecteer in dit geval het item "My Beeline" door als antwoord het nummer "2" te sturen. Selecteer in het menu dat wordt geopend "Mijn gegevens" (stuur het nummer "1") en stuur op de volgende pagina het nummer "1" om informatie over het tarief op te vragen. U ontvangt een antwoord in de vorm van een sms.

Stuur het nummer van de gewenste sectie terug
Stuur het nummer van de gewenste sectie terug

Stap 4

Bel vanaf uw mobiele telefoon "Beeline" naar het nummer van een van de auto-informanten:

- "Mobiele adviseur" - 0611;

- "Mijn Beeline" - 0674.

Als het scherm van uw telefoon volledig touchscreen is, activeer dan onmiddellijk het schermtoetsenbord om door menu's te navigeren. Ontdek uw tariefplan door de systeemprompts te volgen.

Stap 5

Zoek het SIM-menu "Beeline" in je telefoon. Als het niet in het hoofdmenu staat, blader dan door de secties met games, kantoortoepassingen, instellingen, enz. - de exacte locatie van deze knop hangt af van uw model mobiele telefoon. Maak in het SIM-menu de overgang: "Mijn Beeline" - "Mijn data" - "Mijn tarief". Wacht op een sms met antwoord.

Ontdek het tarief via het SIM-menu
Ontdek het tarief via het SIM-menu

Stap 6

Log in op uw persoonlijke account in het servicebeheersysteem "Mijn Beeline" op de website https://uslugi.beeline.ru. Als u een wachtwoord nodig heeft om uw account in te voeren, verzendt u het USSD-commando * 110 * 9 # en drukt u op de beltoets. Of bestel een web-wachtwoord via de * 111 # service of het SIM-menu - hierboven beschreven. De login en het tijdelijke wachtwoord worden u toegestuurd in een antwoord-sms-bericht.

Stap 7

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord in die naar u zijn verzonden in de daarvoor bestemde velden op de inlogpagina en stel vervolgens een permanent wachtwoord in om toegang te krijgen tot het systeem. De naam van uw tariefplan ziet u direct daarna op de hoofdpagina van uw persoonlijke account. Indien u dit wenst, kunt u direct het tarief en/of de lijst met aangesloten diensten wijzigen.

Aanbevolen: