Hoe Vindt U Uw Tariefplan Beeline

Inhoudsopgave:

Hoe Vindt U Uw Tariefplan Beeline
Hoe Vindt U Uw Tariefplan Beeline

Video: Hoe Vindt U Uw Tariefplan Beeline

Video: Hoe Vindt U Uw Tariefplan Beeline
Video: Facturering pro rata na een nieuwe activering 2024, April
Anonim

Elk seizoen lanceren mobiele operators nieuwe promoties en lucratieve tariefplannen. Beeline is geen uitzondering. Onder zijn abonnees zijn er mensen die constant de trends van mobiele operators volgen en vaak van tariefplan veranderen, waarbij ze soms de naam van het tarief zelf vergeten. En zonder de naam van het tariefplan te kennen, kunnen we de kosten van een belminuut, sms, internetverkeer en andere diensten niet volgen.

Hoe vindt u uw tariefplan beeline
Hoe vindt u uw tariefplan beeline

instructies:

Stap 1

Laten we aannemen dat je je tarief niet hebt gewijzigd sinds het moment dat je je simkaart hebt gekocht. Dan moet het in het contract staan.

Stap 2

Als je het tarief hebt gewijzigd, en meer dan eens, is een goede manier om erachter te komen wat het huidige tariefplan is door * 110 * 05 # op je telefoon te bellen en te bellen. Deze combinatie is gratis voor Beeline-abonnees. Als reactie ontvangt u binnen 2-3 minuten een sms-bericht met de naam van het tarief, evenals de datum van activering en voor welk gebied dit tariefplan is ontwikkeld.

Stap 3

Ook een goede manier om het callcenter van het bedrijf "Beeline" te bellen op het verkorte nummer 0611. Dit gesprek is niet in rekening gebracht, helemaal gratis. Uw oproep wordt beantwoord door een telefoniste of een Beeline-manager. Vraag hem wat het huidige tariefplan op je simkaart is en leg uit dat je vaak overstapt en zijn naam "uit je hoofd viel".

Aanbevolen: