Overstappen Van Tarief Naar Tarief In Het Megafon North-West Netwerk

Inhoudsopgave:

Overstappen Van Tarief Naar Tarief In Het Megafon North-West Netwerk
Overstappen Van Tarief Naar Tarief In Het Megafon North-West Netwerk

Video: Overstappen Van Tarief Naar Tarief In Het Megafon North-West Netwerk

Video: Overstappen Van Tarief Naar Tarief In Het Megafon North-West Netwerk
Video: #VAKFN #SASA #EREGL #KTSKR #BASGZ #BTCUSDT #BIST100 CANLI BORSA HİSSE ANALİZ CANLI YAYINI 2024, April
Anonim

Bij het sluiten van een overeenkomst over het aanbieden van communicatiediensten met een mobiele operator, kiezen abonnees een tarief op basis van hun eigen voorkeuren. Bedrijven updaten en voegen regelmatig nieuwe tariefplannen toe die voor u het meest voordelig kunnen zijn. OJSC MegaFon is een van de toonaangevende mobiele operators, het aantal abonnees bedraagt meer dan 60 miljoen mensen. Het bedrijf bedient 8 regio's van Rusland, waaronder het noordwesten.

Overstappen van tarief naar tarief in het Megafon North-West netwerk
Overstappen van tarief naar tarief in het Megafon North-West netwerk

instructies:

Stap 1

Als u uw tariefplan wilt wijzigen, lees dan de voorwaarden van de levering en de lijst met diensten. Houd er rekening mee dat het aanbod aan diensten, tariefplannen en vergoedingen per regio verschillen. Controleer daarom bij het ontvangen van informatie of deze geldig is voor inwoners van uw regio.

Stap 2

Voor meer gedetailleerde informatie over het nieuwe tarief, kunt u de officiële website van OJSC MegaFon gebruiken. Selecteer bij het laden van de pagina in het bovenste paneel het gebied waarin uw persoonlijke account is geregistreerd, bijvoorbeeld St. Petersburg.

Stap 3

Beweeg de cursor over het opschrift "Tarieven" en selecteer het juiste item. Het laden van een nieuwe pagina zal onmiddellijk beginnen, waar een lijst met verschillende tariefplannen zal zijn.

Stap 4

U kunt de lijst sorteren op basis van uw voorkeuren, u communiceert bijvoorbeeld het meest met abonnees uit andere steden of zelfs landen. Klik op het tabblad met deze optie en selecteer vervolgens het gewenste tariefplan. Hier kunt u informatie krijgen over bellen, sms'en, maandelijkse kosten en andere diensten.

Stap 5

Wijzig uw tariefplan door een bericht te sturen naar 000500. De tekst moet de vraag bevatten waarin u geïnteresseerd bent of een verzoek om het tarief te wijzigen. Deze service is alleen geldig voor particulieren. Als u een rechtspersoon vertegenwoordigt, neem dan contact op met de zakelijke klantenservice om het tarief te wijzigen.

Stap 6

Wijzig het tarief met behulp van het zelfbedieningssysteem genaamd "Servicegids". Ga hiervoor naar de officiële website van het bedrijf, geef uw regio aan, zoek de juiste link om in te loggen op het systeem en voer uw gegevens in. Zoek daarna in het hoofdmenu de parameter "Tarieven" en plaats een vinkje voor het tariefplan dat u interesseert. Bevestig tot slot de wijzigingen en sla ze op.

Aanbevolen: