Hoe Te Verwijderen Uit Periscope

Inhoudsopgave:

Hoe Te Verwijderen Uit Periscope
Hoe Te Verwijderen Uit Periscope

Video: Hoe Te Verwijderen Uit Periscope

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to delete a periscope video 2023, Januari-
Anonim

De optie om met Periscope of Periscope, een van de populairste smartphone-apps voor online streaming, met pensioen te gaan, is in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht. De verwijderingsprocedure is niet hetzelfde als andere programma's suggereren en vereist een beetje geduld.

Er zijn manieren om Periscope te verlaten
Er zijn manieren om Periscope te verlaten

instructies:

Stap 1

Let op je gebruikersnaam in deze applicatie voordat je Periscope verlaat. Als u zich telefonisch hebt geregistreerd, is uw login uw nummer, en indien per e-mail - het volledige adres. Er is geen aparte knop om een ​​account te verwijderen in Periscope en de procedure wordt uitgevoerd door contact op te nemen met de administratie.

Stap 2

Ga naar uw e-mailserversite of een e-mailclient en maak een nieuwe brief aan. Voer in de regel van de ontvanger het e-mailadres in van de Periscope-ondersteuningsservice - [email protected] Typ Mijn account verwijderen in de onderwerpregel. De brief zelf moet uw exacte gebruikersnaam in "Periscope" bevatten, dat wil zeggen, e-mail of mobiel telefoonnummer in internationaal formaat. Voeg geen extra zinnen toe en vraag de administratie niet om je Periscope-profiel sneller te verwijderen, anders kan de brief worden afgewezen. Als alles klaar is, voltooit u de inzending.

Stap 3

Het is momenteel niet mogelijk om een ​​profiel in Periscope meteen te verwijderen. U moet even wachten tot uw aanvraag is beoordeeld door de aanvraagadministratie en handmatig is verwerkt. Dit kan een dag tot enkele weken duren. Als er na een lange tijd geen reactie komt, probeer dan dezelfde brief opnieuw te sturen en zorg ervoor dat de persoonlijke gegevens correct zijn ingevoerd.

Stap 4

Je kunt begrijpen dat je Periscope hebt verlaten door hoe de applicatie in de toekomst zal worden geopend. Als het om een ​​gebruikersnaam en wachtwoord vraagt, maar hier niet op reageert, is het verwijderen van uw profiel succesvol voltooid. Houd er rekening mee dat u zich niet opnieuw kunt registreren met de oude login, en als u in de toekomst wilt terugkeren naar dit nieuwste sociale netwerk, moet u een andere naam opgeven.

Populair per onderwerp