Hoe Zang Uit Een Nummer Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Zang Uit Een Nummer Te Verwijderen
Hoe Zang Uit Een Nummer Te Verwijderen

Video: Hoe Zang Uit Een Nummer Te Verwijderen

Video: Hoe Zang Uit Een Nummer Te Verwijderen
Video: How to Remove Vocals from a Song for FREE - PC, iPhone, Android, Mac 2024, April
Anonim

Als je ooit karaoke hebt gezongen, dan vraag je je zeker af of je een karaokeversie van de liedjes krijgt. Er is karaoke, waarbij muziek in midi-formaat wordt gebruikt, en er is met originele muziek, de zogenaamde "backing tracks". "Minus" is een nummer waaruit de zang is gesneden. Doe "min" thuis of in de studio. De studioversie van de "backing track" bestaat uit het dempen van het vocale geluid tot het minimale volume. Met het maken van zo'n track thuis liggen de zaken anders.

Hoe zang uit een nummer te verwijderen
Hoe zang uit een nummer te verwijderen

Het is nodig

Adobe Audition-software

instructies:

Stap 1

U hebt ook de plug-in Center Channel Extractor nodig. In de nieuwste versies van dit programma bevindt de plug-in zich in het installatiebestand. Het is vermeldenswaard dat de meeste nummers die u in achtergrondtracks wilt veranderen, mogelijk niet van de hoogste kwaliteit zijn. Dit komt door het gebruik van verschillende effecten door geluidstechnici bij het opnemen van zang. In de studio kun je de zang aanpassen aan de muziek.

Stap 2

Open het programma, sleep een bestand naar het venster of klik op het menu Bestand en vervolgens op Openen. Selecteer in het geopende venster het bestand en klik op de knop "Openen". Klik na het laden van het nummer op het menu Effect, selecteer Stereo Imagey en vervolgens Center Channel Extractor. Het plug-invenster verschijnt voor u. In dit venster moet u de acties van de plug-in configureren.

Stap 3

Audio extraheren vanaf - hier moet u de extractieparameter specificeren. De zang kan uit de midden-, linker- of rechterluidspreker, subwoofer komen. U kunt ook uw eigen optie kiezen.

Frequentiebereik - hier kunt u het frequentiebereik specificeren dat door de zanger op de opname wordt gereproduceerd. Als u dit niet begrijpt, kunt u de waarde instellen op Man of Vrouw - mannelijke of vrouwelijke stem. Selecteer Aangepast om uw waarde te selecteren. Geef de begin- en eindfrequenties op.

Stap 4

Center Channel Level is een schuifregelaar die het stemvolume bepaalt. Deze waarde is ingesteld in decibel, de aanbevolen waarde is van -40 dB tot -50 dB.

Stap 5

Door deze instellingen te wijzigen, krijgt u een goede "backing track". Om het beste resultaat te krijgen, moet je de instellingen wijzigen en het resultaat controleren, want elk nummer is anders. Als je geen zin hebt om de perfecte setup te vinden, gebruik dan de optie Vocal Removal. Klik op het menu Favorieten, selecteer Vocal Remove.

Aanbevolen: