Hoe Bel Je Naar Kirgizië

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Naar Kirgizië
Hoe Bel Je Naar Kirgizië

Video: Hoe Bel Je Naar Kirgizië

Video: Hoe Bel Je Naar Kirgizië
Video: Южный Кыргызстан. Орёл и Решка. Чудеса света (eng, rus sub) 2024, Maart
Anonim

Kirgizië is een staat in het oosten van Centraal-Azië; de grensburen zijn Kazachstan, Oezbekistan, Tadzjikistan en China. De structuur van Kirgizië omvat 7 regio's, 22 steden, veel administratieve districten en dorpen - niet de meest geschikte indeling voor het organiseren van telefooncommunicatie.

Hoe bel je naar Kirgizië
Hoe bel je naar Kirgizië

instructies:

Stap 1

Het hele grondgebied van Kirgizië ligt op twee bergbases, of liever op de Tien Shan en Pamir-Alai, die, door een heerlijk klimaat te bieden, het werk van mobiele operators aanzienlijk belemmeren, en daarom is vrij recent een stabiele verbinding in het land bereikt. Naast de Russische federale bedrijven MTS en VimpelCom (Beeline Kyrgyzstan, dat de grootste lokale operator Sky Mobile heeft uitgekocht), heeft Kirgizië ook een lokale gsm-operator MegaCom.

Stap 2

Kirgizië heeft, net als alle landen in de wereld, een eigen telefooncode, die uit drie cijfers bestaat: 996. Deze code verwijst naar het telefoonnummer negen, dat verschillende landen omvat van India tot Mongolië.

Stap 3

Nadat u de telefooncode hebt gekozen, moet u wachten op de kiestoon, zodat u begrijpt of er een verbinding is in deze zone. Er zijn twee manieren om te bellen naar Kirgizië: vanaf een mobiele telefoon of vanaf een vast toestel. Het kiessysteem varieert, dus kies eerst een apparaat om te bellen.

Stap 4

Als je belt vanaf een vaste telefoon, dan moet je een combinatie van de cijfers 8 en 10 indrukken voor de toegangscode 996. De combinatie 8-10 wordt overal gebruikt, het dient als een soort sleutel om toegang te krijgen tot internationale telefooncommunicatie. Zodra u piepjes hoort na dit kiezen, kiest u de vaste telefoon die u nodig heeft.

Stap 5

Houd er rekening mee dat bij het gebruik van verschillende telecomoperators de 8-10-code kan veranderen en een andere combinatie kan vormen, bijvoorbeeld 8-26, waarna u mogelijk wordt gevraagd om het telefoonnetnummer en de stadscode in te voeren waarnaar u op zoek bent. roeping. Check daarom vooraf alle benodigde informatie, namelijk:

- Landcode, - netnummer, - stadscode, - operatorcode die u verbindt met de gewenste abonnee.

Stap 6

Als u een mobiel apparaat gebruikt om naar Kirgizië te bellen, hoeft u alleen maar de telefooncode 996 in te toetsen en het benodigde abonneenummer in te voeren.

Aanbevolen: