Hoe Sms'en Naar Kirgizië

Inhoudsopgave:

Hoe Sms'en Naar Kirgizië
Hoe Sms'en Naar Kirgizië

Video: Hoe Sms'en Naar Kirgizië

Video: Hoe Sms'en Naar Kirgizië
Video: Reis oktober 2018 naar Kirgizië 2024, April
Anonim

Het verzenden van sms-berichten naar abonnees van andere landen moet aan alle kiesregels voldoen. Let op: vóór verzending, zelfs als het nummer eerder is opgegeven, moet de landcode van de ontvanger worden gecontroleerd.

Hoe sms'en naar Kirgizië
Hoe sms'en naar Kirgizië

Het is nodig

telefoon

instructies:

Stap 1

Om een sms-bericht naar een abonnee in Kirgizië te sturen, voert u het nummer van de ontvanger in het overeenkomstige veld van de telefoon in het internationale formaat in. Aangezien de telefooncode van dit land 996 is, moeten de eerste tekens in de regel "Ontvanger" +996 zijn. Voer vervolgens de operatorcode en het telefoonnummer van de abonnee in. Klik op verzenden en wacht op het afleverrapport. Als het ontvangen van een melding niet is geconfigureerd op uw mobiele telefoon, kunt u dit zelf doen.

Stap 2

Ga naar het menu "Berichten" en zoek het item "Afleveringsrapport" en selecteer een van de beschikbare opties voor uw telefoonmodel om een melding te ontvangen. Sla uw wijzigingen op. Configureer ook de parameter die verantwoordelijk is voor de wachttijd voordat het bericht bij de ontvanger wordt afgeleverd. Afhankelijk van uw serviceprovider en het model mobiele telefoon kan de wachttijd enkele minuten tot een week zijn.

Stap 3

Houd bij het configureren van deze parameter rekening met het belang van het tijdig lezen van het bericht, bijvoorbeeld als een persoon een bepaalde tijd niet in het netwerkdekkingsgebied is geweest, ontvangt hij uw bericht binnen een week, zodra hij de telefoon aanzet, wanneer u de maximale wachttijd instelt.

Stap 4

Gebruik dezelfde volgorde om een sms-bericht naar abonnees van andere landen te verzenden. Zorg ervoor dat u een plusteken plaatst voordat u het landnummer invoert. Geef de invoer van de code van de mobiele provider op als u voor de eerste keer een bericht naar deze ontvanger verzendt.

Stap 5

Om dit te doen, zoekt u op internet een tabel met codes van mobiele netwerkoperators van het ontvangende land of controleert u het nummer met behulp van speciale onlinediensten. Zorg er ook op voorhand voor dat de service voor het ontvangen en verzenden van sms-berichten voor deze abonnee is geactiveerd en beschikbaar is voor deze operator. Ook is het in sommige landen verboden om berichten te ontvangen van mensen die buiten het grondgebied van hun staat wonen.

Aanbevolen: