Hoe U Geld Kunt Overboeken Van Uw Telefoon Naar De "Qiwi Wallet"

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Overboeken Van Uw Telefoon Naar De "Qiwi Wallet"
Hoe U Geld Kunt Overboeken Van Uw Telefoon Naar De "Qiwi Wallet"

Video: Hoe U Geld Kunt Overboeken Van Uw Telefoon Naar De "Qiwi Wallet"

Video: Hoe U Geld Kunt Overboeken Van Uw Telefoon Naar De
Video: 💥Alisher Morgenstern (MORGENSHTERN) helpt Ilya Khudoba // VELES meester💥 2024, Mei
Anonim

Het aanvullen van een rekening in het elektronische betalingssysteem QIWI gebeurt op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld geld overboeken van uw telefoon naar Qiwi Wallet met uw persoonlijke account in het systeem.

Probeer geld over te zetten van je telefoon naar een Qiwi-portemonnee
Probeer geld over te zetten van je telefoon naar een Qiwi-portemonnee

instructies:

Stap 1

Alleen geregistreerde gebruikers van het betalingssysteem kunnen geld van de telefoon overboeken naar de "Qiwi Wallet". Als u zich nog niet heeft geregistreerd, voert u gewoon uw mobiele telefoonnummer in op de QIWI-hoofdpagina en klikt u op "Create Wallet". U ontvangt automatisch een bericht met uw persoonlijke inlogwachtwoord.

Stap 2

Selecteer de optie "Portemonnee opwaarderen" in het persoonlijke account van de gebruiker. Klik op het tabblad "Online" en vervolgens op "Mobiele telefoonrekening". Kies je mobiele provider. Houd er rekening mee dat er een extra commissie van maximaal 10% in rekening kan worden gebracht voor het overboeken van geld van een telefoon naar een Qiwi-portemonnee (informatie hierover staat aangegeven naast de naam van elke operator).

Stap 3

Klik op de link "Details" in het venster dat wordt geopend. Voer het bedrag in dat u naar de portemonnee wilt sturen en klik op "Overboeken". Controleer of alle informatie over de aanstaande overdracht correct is ingevuld en selecteer "Bevestigen". U ontvangt een sms-bericht op uw telefoon waarin u wordt gevraagd de bewerking te bevestigen door een eenvoudig voorbeeld op te lossen van het toevoegen van twee nummers en het verzenden van een antwoord naar het opgegeven nummer. Even geduld a.u.b. tijdens het verwerken van uw aanvraag. Daarna ontvangt u een melding over het succesvol afronden van de operatie.

Stap 4

Megafon-abonnees kunnen zonder commissie geld overboeken van hun telefoon naar Qiwi Wallet. Daarnaast kunnen rekeninghouders in het elektronische QIWI-systeem hun saldo op een winstgevende manier aanvullen met methoden zoals overschrijvingen vanaf een bankkaart of via een internetbank, maar ook bij geldautomaten, terminals, mobiele winkels en via verschillende overschrijvingssystemen. Een volledige lijst met beschikbare stortingsmethoden is beschikbaar op de officiële QIWI-website.

Aanbevolen: