Hoe U Via De Telefoon Geld Kunt Overboeken Van MTS Naar Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe U Via De Telefoon Geld Kunt Overboeken Van MTS Naar Megafon
Hoe U Via De Telefoon Geld Kunt Overboeken Van MTS Naar Megafon

Video: Hoe U Via De Telefoon Geld Kunt Overboeken Van MTS Naar Megafon

Video: Hoe U Via De Telefoon Geld Kunt Overboeken Van MTS Naar Megafon
Video: ЧЕСТНЫЙ ОТЗЫВ О КОМПАНИИ МЕГАФОН 2024, Mei
Anonim

Inwoners van Rusland gebruiken de diensten van verschillende mobiele operators, dus ze worden vaak geconfronteerd met de noodzaak om via de telefoon geld over te maken van MTS naar Megafon. Dankzij deze eenvoudige bediening blijft u altijd in contact met familie en vrienden.

Ontdek hoe u via de telefoon geld kunt overboeken van MTS naar Megafon
Ontdek hoe u via de telefoon geld kunt overboeken van MTS naar Megafon

Service "Eenvoudig betalen"

MTS-abonnees hebben toegang tot de Easy Payment-service, waarmee ze in een paar eenvoudige stappen geld kunnen overmaken naar Megafon. Eerst moet u het commando * 115 # kiezen en op de beltoets klikken. Het servicemenu verschijnt op het scherm van uw apparaat. Daarin moet u het eerste item "Mobiele telefoon" selecteren en vervolgens de operator Megafon aangeven. Nu blijft het om het 10-cijferige nummer van de ontvanger in het verschenen veld in te voeren en het gewenste overschrijvingsbedrag aan te geven.

Wacht even en er wordt een verificatie-sms naar uw nummer gestuurd (vanaf het servicenummer 6996). U moet deze beantwoorden met een bericht met een tekst om de overdracht te bevestigen. Als u de bewerking wilt annuleren, typt u in de tekst het cijfer 0. Houd er rekening mee dat het verzenden van serviceberichten gratis is.

De Easy Payment-service, waarbinnen het mogelijk is om via een telefoon geld over te maken van MTS naar Megafon, is alleen beschikbaar voor abonnees van wie de telefoon geen verbod op overboeking heeft. Zorg ervoor dat u bent verbonden met een van de nieuwste carrier-tarieven die de betreffende service ondersteunen. In dit geval wordt de geldoverboeking uitgevoerd met een commissie, die 10% van het verzonden bedrag is. Na de voltooiing van de operatie moet het account van de afzender van 10 roebel en meer blijven, anders wordt het geweigerd.

Geld overmaken van MTS naar Megafon via internet

Een handige manier om geld over te maken naar de rekening van een abonnee van een andere operator is om de online rekening te gebruiken. Open de website van de MTS-operator en log in op uw persoonlijke account door op de link "Mijn MTS" in de rechterbovenhoek te klikken. Als je de registratieprocedure nog niet hebt doorlopen, volg dan de eenvoudige instructies op het scherm om je login en wachtwoord te verkrijgen. Nadat u succesvol bent ingelogd op uw profiel, bladert u naar beneden op de pagina en selecteert u "Services" in het gedeelte "Mobiele communicatie".

Let op de kolom aan de linkerkant, waar het menu voor het aanvullen van het account van een andere abonnee verschijnt. Voer in de daarvoor bestemde velden het nummer van de ontvanger van het geld, het bedrag van de overschrijving in en klik op "Opwaarderen". U komt op de pagina voor het invullen van de betalingsgegevens. Selecteer een betaalmethode (vanaf je gsm-nummer of van een bankkaart), vul de nodige gegevens in en klik op "Betalen". De transactie wordt onmiddellijk uitgevoerd en de bijbehorende melding wordt naar uw telefoonnummer verzonden. De servicekosten bedragen 10 roebel.

Betaal voor mij-service

Momenteel is het ook mogelijk om via de telefoon geld over te schrijven van MTS naar Megafon binnen de Pay for Me-service. Het kan worden gebruikt door de ontvanger van geld, dat wil zeggen een abonnee van de Megafon-operator. Dit is een dringend verzoek om de rekening aan te vullen, die zelfs met een nul- of negatief saldo kan worden overgedragen. De functie wordt geactiveerd door het commando * 143 * (bestemmingsnummer) # in te voeren en op de belknop te drukken. Het abonneenummer kan in elk formaat worden ingevoerd.

Er wordt een sms-bericht verzonden naar het mobiele nummer van de ontvanger met het verzoek om het account voor het opgegeven bedrag aan te vullen. Dan kan hij op een van de hierboven aangegeven manieren geld van MTS naar Megafon sturen. Men moet er alleen op letten dat het aantal verzoeken binnen de “Pay for me”-dienst beperkt is: er kunnen niet meer dan 5 berichten per dag verstuurd worden, en niet meer dan 30 per maand.

Aanbevolen: