Hoe Services Op Beeline Uit Te Schakelen

Hoe Services Op Beeline Uit Te Schakelen
Hoe Services Op Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe Services Op Beeline Uit Te Schakelen

Video: Hoe Services Op Beeline Uit Te Schakelen
Video: Disable Unnecessary Services in Windows 10 in 2021 2024, Maart
Anonim

Veel mensen die mobiele diensten van Beeline gebruiken, worden vaak gekweld door vragen over het uitschakelen van bepaalde diensten. U kunt diensten heel eenvoudig beheren vanuit uw persoonlijke account (daar kunt u ze niet alleen uitschakelen, maar ook koppelen, het beste tariefplan voor uzelf kiezen, enz.).

Hoe services op Beeline uit te schakelen
Hoe services op Beeline uit te schakelen

Om toegang te krijgen tot uw persoonlijke account, moet u de combinatie * 110 * 9 # en "bellen" vanaf uw telefoon kiezen en wachten op een bericht met een wachtwoord (het wachtwoord komt binnen een minuut). Daarna moet u naar de officiële website van "Beeline" gaan en klikken op "Voer uw persoonlijke account in", vul vervolgens de velden in, namelijk de login en het wachtwoord (login is een telefoonnummer zonder 8 (+7)).

In uw persoonlijke stand, om services te beheren, moet u naar het gedeelte "Services" gaan, hier kunt u vertrouwd raken met reeds verbonden services en deze uitschakelen, onnodige services weigeren of verbinding maken met de services die u nodig hebt.

Als u zich niet wilt registreren in uw "Persoonlijke account", kunt u onnodige services uitschakelen via reguliere sms-berichten. Hier leest u hoe u enkele van de meer populaire kunt dumpen.

Om erachter te komen welke diensten u hebt aangesloten, moet u de combinatie * 110 * 09 # "bellen". Binnen vijf minuten ontvang je een bericht met een reactie.

Om voicemail op Beeline uit te schakelen, moet u de combinatie * 110 * 010 # "bellen".

Om de anti-AON-service (anti-caller ID) uit te schakelen, moet u de combinatie * 110 * 070 # "bellen".

Om de "Wees op de hoogte"-service op Beeline uit te schakelen, moet u de combinatie * 110 * 400 # "bellen".

Om de service "Wees op de hoogte +" te deactiveren, moet u de combinatie * 110 * 1062 # "call" kiezen (deze service moet niet worden verward met de vorige).

Om de beltoon die je eerder hebt geselecteerd uit te schakelen, moet je de volgende combinatie 067410 en "bellen" kiezen en vervolgens de instructies volgen.

Om een van de meest populaire diensten "Hallo" uit te schakelen, hoeft u alleen maar de nummers 067409770 en "bellen" te kiezen.

Om de "Beep" uit te schakelen, moet u het korte nummer 0770 bellen, op "bellen" drukken en de instructies volgen.

Om "SMS-verkeer" uit te schakelen (een service waarmee u een onbeperkt aantal berichten kunt verzenden voor slechts 15 roebel per dag), moet u de combinatie * 110 * 2010 # "bellen".

Om het "Favoriete nummer" uit te schakelen, moet u de eenvoudigste combinatie * 139 * 880 # en "bellen" kiezen.

Om de "Lottery 1010"-service te deactiveren, moet u een leeg bericht naar 3003 sturen (de service zal in de nabije toekomst worden gedeactiveerd).

Het is vermeldenswaard dat de service "SMS-pakket" niet kan worden uitgeschakeld, omdat wanneer deze wordt geactiveerd, het volledige bedrag dat ervoor is vastgesteld onmiddellijk wordt opgenomen.

Aanbevolen: