Hoe De Operatorvergrendeling Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Operatorvergrendeling Te Verwijderen?
Hoe De Operatorvergrendeling Te Verwijderen?

Video: Hoe De Operatorvergrendeling Te Verwijderen?

Video: Hoe De Operatorvergrendeling Te Verwijderen?
Video: Hoe kan je jouw Facebook account deactiveren of verwijderen? 2024, April
Anonim

Als je een telefoon hebt gekocht die alleen werkt met een simkaart van één operator, dan is dit geen reden om je te beperken in de keuze. Zo kan de Beeline A100 telefoon volledig ontgrendeld worden. Dit gebeurt op de manier zoals beschreven in deze handleiding.

Hoe de operatorvergrendeling te verwijderen?
Hoe de operatorvergrendeling te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Het is erg teleurstellend als de gekochte telefoon je dwingt om alleen de diensten van één operator te gebruiken. Om uw rechten en keuzevrijheid van communicatie te herstellen, zijn er speciale programma's die zijn ontworpen om een ontgrendelingscode te selecteren. Een dergelijk programma kunt u hier gratis downloaden: https://www.onlinedisk.ru/file/512106/ of gebruik de diensten van deze site

Stap 2

Verwijder de simkaart uit de telefoon en schakel deze in.

Stap 3

Voer de volgende symbolen in op het toetsenbord: * # 06 # en noteer de IMEI.

Stap 4

Genereer een ontgrendelcode 3.1 van de IMEI en voer deze in een online rekenmachine of een ontgrendelprogramma gedownload van het netwerk in.

Stap 5

Kies * 983 * 8284 # op het toetsenbord van de mobiele telefoon.

Stap 6

Voer daarna de ontgrendelingscode in die is verkregen uit het programma of met behulp van een rekenmachine. Als uw wachtwoord langer is dan u kunt invoeren, voert u zoveel mogelijk tekens in en klikt u vervolgens op OK.

Stap 7

Daarna kunt u een simkaart van een andere operator plaatsen en de telefoon veilig gebruiken. De blokkering van Beeline wordt volledig geëlimineerd.

Stap 8

Er is ook een "legale" manier om niet te blokkeren. Om dit te doen, moet u contact opnemen met het Beeline-kantoor en een verklaring schrijven waarin u de IMEI van uw telefoon en uw paspoortgegevens moet aangeven. Schrijf uw telefoonnummer in de applicatie en na een tijdje ontvangt u een activeringscode, waarmee u met andere netwerken kunt werken.

Stap 9

Het gebeurt zo dat de telefoon wordt geblokkeerd, zelfs als u een simkaart van hetzelfde bedrijf hebt. Dit gebeurt als gevolg van onbekwame pogingen om de instellingen van de internetverbinding te wijzigen of om een andere reden. Het is mogelijk om het apparaat alleen in te schakelen nadat u contact hebt opgenomen met de service, waarbij de medewerkers de telefoon volledig zullen knipperen. In dit geval zullen geen folktrucs helpen om de telefoon te ontgrendelen.

Aanbevolen: