Hoe De Eigenaar Op Telefoonnummer Te Vinden

Inhoudsopgave:

Hoe De Eigenaar Op Telefoonnummer Te Vinden
Hoe De Eigenaar Op Telefoonnummer Te Vinden

Video: Hoe De Eigenaar Op Telefoonnummer Te Vinden

Video: Hoe De Eigenaar Op Telefoonnummer Te Vinden
Video: Welke geheimen verbergt je telefoonnummer? Wat betekenen de cijfers? 2024, Mei
Anonim

Soms komt het voor dat u zich niet meer kunt herinneren wie de eigenaar is van het nummer dat op een stuk papier is geschreven. Of ze bellen je vanaf een onbekende telefoon, maar hangen op. In deze en vele andere gevallen vraagt u zich misschien af hoe u de eigenaar op telefoonnummer kunt vinden.

Hoe de eigenaar op telefoonnummer te vinden
Hoe de eigenaar op telefoonnummer te vinden

instructies:

Stap 1

Het lijkt heel natuurlijk om een dergelijke oplossing voor het probleem van het vinden van de eigenaar van een mobiele telefoon te zien als een simpele oproep op deze telefoon. Maar als je bijvoorbeeld het nummer van een persoon hebt opgeschreven en vervolgens bent vergeten van wie het is, dan kan de vraag "wie ben je" er lelijk uitzien.

Stap 2

Als je dreigementen, vervelende telefoontjes, frauduleuze verzoeken zoals een verzoek om geld op een rekening te storten vanaf een willekeurig nummer ontvangt, kun je met een schriftelijke verklaring een aanvraag indienen bij de betreffende telecomoperator met het verzoek om informatie over de eigenaar van het nummer.

Stap 3

Als de telefoniste niet aan uw verzoek voldoet, kunt u een verklaring aan de politie schrijven waarin de situatie wordt beschreven. Wetshandhavers zullen zelf een verzoek doen aan de telecomoperator, die niet het recht heeft om hen een verzoek om de eigenaar op telefoonnummer te vinden te weigeren.

Stap 4

U kunt de eigenaar ook vinden op het mobiele nummer op internet. De eenvoudigste optie is om naar een zoekmachine te gaan. Daar moet u het nummer in verschillende formaten invoeren. Bijvoorbeeld +7 (900) 123-45-67, 9001234567, 8 900 123 45 67. Als de gezochte persoon profielen op datingsites, zijn nummer op sociale netwerken, advertenties te huur of te koop heeft geplaatst, dan is het waarschijnlijk dat u de naam en zelfs het adres van de eigenaar kunnen achterhalen.

Stap 5

U kunt ook proberen de service te gebruiken om online informatie over de eigenaar van het nummer te vinden. De meeste sites die beloven de eigenaar te identificeren aan de hand van het celnummer zijn echter frauduleus. Voordat u een sms voor betaling verzendt, moet u ervoor zorgen dat de service iemand echt heeft geholpen bij het vinden van de eigenaar van het nummer. U kunt dit doen door recensies over de bron te lezen en door contact op te nemen met een of meer mensen die deze site hebben gebruikt.

Stap 6

Het wordt niet aanbevolen om databases met telefoonnummers en verdachte applicaties op uw computer te downloaden en te installeren om de eigenaar telefonisch te achterhalen. Ze kunnen schadelijke spyware en virussen bevatten. Bovendien kan de informatie in dergelijke databases onbetrouwbaar en verouderd zijn.

Stap 7

Van elke telecomoperator zijn de naam, voornaam, adres, paspoortgegevens van de persoon aan wie het gsm-nummer wordt verstrekt, beschikbaar. Als u kennissen heeft die in de salon werken, kunnen zij u via zijn telefoon helpen een persoon te vinden. Als zulke vrienden er niet zijn, kun je proberen de eigenaar zelf te vinden op telefoonnummer, een beetje vals spelen. U kunt dus vragen om de naam van een persoon te verduidelijken door geld op het nummer te storten.

Aanbevolen: