Hoe De Eigenaar Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Eigenaar Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Hoe De Eigenaar Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Eigenaar Op Telefoonnummer Te Achterhalen?

Video: Hoe De Eigenaar Op Telefoonnummer Te Achterhalen?
Video: Mobiel nummer traceren | Locatie mobiele telefoon 2024, April
Anonim

Soms zijn er situaties waarin het nodig is om de identiteit van een persoon vast te stellen, maar van alle beschikbare informatie is alleen het telefoonnummer beschikbaar. Dit is geen gemakkelijke taak, maar met de juiste wens kan het worden opgelost.

Hoe de eigenaar op telefoonnummer te achterhalen?
Hoe de eigenaar op telefoonnummer te achterhalen?

instructies:

Stap 1

De eerste officiële manier om de eigenaar via het telefoonnummer te achterhalen, is door contact op te nemen met de mobiele provider. Het is erg belangrijk om de reden waarom ze u de gegevens moeten verstrekken correct weer te geven. Bijvoorbeeld als u wordt bedreigd of op een andere manier wordt beïnvloed door uw leven of dat van uw familieleden. Dit garandeert echter niet dat de vertegenwoordigers van het bedrijf u halverwege tegemoet zullen komen.

Stap 2

De tweede officiële manier is om contact op te nemen met de politie. Ook moet u de reden opschrijven waarom u de persoonsgegevens van de eigenaar van de kamer nodig heeft. De politie kan een strafrechtelijke procedure starten en uw verzoek vervolgens doorsturen naar de mobiele serviceprovider. Zij zijn wettelijk verplicht om de politie alle informatie te geven die ze nodig hebben, die ze vervolgens aan u doorgeven.

Stap 3

Je kunt ook een klein trucje gebruiken. Het feit is dat de managers van de salons die hun mobiele account aanvullen, het recht hebben om informatie over de eigenaar van het nummer te zien. Je kunt ze vragen de beschikbare gegevens te noemen, bijvoorbeeld dat je wilt checken of de achternaam bij de juiste persoon hoort of een andere truc bedenken. Toegegeven, managers hebben niet het recht om dergelijke informatie vrij te geven, dus op deze methode kan niet te veel worden gerekend.

Stap 4

Gebruik zoekmachines. Vul het aantal maar in verschillende varianten in, en wellicht kom je de nodige informatie tegen. U kunt ook enkele aanwijzingen vinden over de identiteit van de eigenaar van de kamer - de woonplaats, nabijgelegen plaatsen, bekende mensen, enzovoort.

Aanbevolen: