Spraakopdrachten Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Spraakopdrachten Uitschakelen
Spraakopdrachten Uitschakelen

Video: Spraakopdrachten Uitschakelen

Video: Spraakopdrachten Uitschakelen
Video: Spraak besturing uitzetten samsung tv 2024, April
Anonim

Sommige smartphones en iPhones hebben vooraf geïnstalleerde spraakopdrachten. Met commando's kan de gebruiker, door middel van mondelinge instructies, bepaalde acties uitvoeren, zoals het controleren van het batterijniveau en het kiezen van een nummer, waardoor de juiste procedure voor het gebruik van de machine wordt gevraagd. Maar deze functionaliteit wordt soms te opdringerig. Dan kun je het beter uitzetten.

Spraakopdrachten uitschakelen
Spraakopdrachten uitschakelen

Het is nodig

smartphone of iPhone

instructies:

Stap 1

Controleer of de telefoon is vergrendeld als de spraakopdrachten willekeurig zijn, bijvoorbeeld door op de groene knop te drukken. Het kan zijn dat het blijft plakken.

Stap 2

Ga naar het item "Menu" en vervolgens naar "Opties". Zoek daar de knop "Personalisatie". Ga in de instellingen naar "Modes" en vervolgens naar "Functies" / "Configureren". Zoek daar de regel "Zeg de naam van de abonnee" en klik op "Verbinding verbreken".

Stap 3

Als je deze functie al hebt uitgeschakeld, ga dan opnieuw naar "Menu" / "Opties" / "Telefoon". Zoek daar de regel "Spraakopdrachten". Klik daarin op het paneel "Spraakcommando's" en ga vervolgens naar het item "Functies", klik daarin op het tabblad "Opties". Uiteindelijk zou je een paneel moeten vinden met de naam Synthesizer. Annuleer nu deze functie met de knop "Uitschakelen".

Stap 4

Voor een Nokia-smartphone annuleert u de spraakopdrachten door de telefoon terug te zetten naar de standaardinstellingen. Dit wordt een "zachte reset" genoemd. Kies in de standby-modus * # 7780 (standaardcode 12345).

Stap 5

Voer de zachte resetfunctie op uw BlackBerry-smartphone uit door op de toetsencombinatie Alt + Right Shift (Cap) + Delite te drukken. Houd er rekening mee dat dit type reset niet mogelijk is voor BlackBerry Pearl™. Het nadeel van deze actie is dat alle thema's, beltonen en andere instellingen die je hebt geïnstalleerd, verloren gaan. In de toekomst zult u ze opnieuw moeten installeren.

Stap 6

Om Stembediening op de iPhone uit te schakelen, gaat u naar Systeem en vervolgens Bibliotheek, zoekt u daar het CoreServices-paneel en klikt u op Springplank. En gebruik de app-toets om de verbinding te verbreken. Open daarna het bestand N90AP.plist, voeg spraakbesturing toe. Klik ten slotte op Respring.

Aanbevolen: